Bestel nu het gratis beursmagazine voor Audio Show iEar' (zaterdag 16 en zondag 17 november)


Redactie Hifi.nl | 30 september 2024

Op zaterdag 16 & zondag 17 november 2024 van 10.00 tot 18.00 uur is het weer zover, d.w.z. de Audio Show iEar’ in het Willem II stadion in Tilburg. Jaarlijks organiseert audiodealer iEar’ deze audioshow. Dit jaar zullen ruim 75 topmerken worden verdeeld over ruim 30 luisterruimtes. Wie zichzelf alvast wil informeren, kan het gratis beursmagazine bestellen. 

Onlangs schreven wij over de iEar’ Audio Show editie 2024. Na het overweldigende succes en de vele positieve reacties die iEar’ ontving op de acht eerdere edities van Audio Show iEar’, komt de audio show ook dit jaar weer terug. Audio Show iEar’ 2024 biedt veel van het beste wat er op de audiomarkt verkrijgbaar is. Een prachtige gevarieerde mix van toegankelijke en betaalbare audioapparatuur tot en met exclusieve topproducten.

Lees ook ons verslag over de iEar’ Audio Show 2023.

Het gaat allemaal plaatsvinden in het Willem II Stadion in Tilburg. Zie voor de voorlopige lijst van deelnemers en andere bijzonderheden ons nieuwsartikel over de iEar’ Audio Show editie 2024.

iEar’ Audio Show: gratis beurscatalogus

Ook dit jaar verschijnt er weer een prachtige en hele dikke glossy beurscatalogus. Ruim 120 pagina's boordevol show nieuws, primeurs en informatie over deelnemers. Opwarmen, inlezen en voorpret beleven? Vraag de beurscatalogus dan aan en ontvang hem circa tien dagen voorafgaand aan de show gratis in de brievenbus.

Vul het formulier hieronder in voor het aanvragen van de beurscatalogus.
[formulier]