NIEUWS

LYD heeft winkels in Rotterdam en Eindhoven en straks in Amsterdam en Laren

Redactie Hifi.nl | 15 september 2020 | Fotografie Fabrikant

Audiodealer LYD geeft zijn klanten naar eigen zeggen een totaaloplossing als het gaat om beeld, geluid en domotica. De uitwerking van het totaalconcept ‘comfortabel wonen’ gaat immers verder dan goed geluid in de woonkamer of elders in huis. LYD heeft winkels in Eindhoven en Rotterdam en zal binnenkort ook winkels openen in Amsterdam en Laren.

“Bij LYD ervaar je beeld en geluid van technologische topkwaliteit gecombineerd in ongeëvenaard design. Door de selectie van kunstzinnig vormgegeven apparatuur, van merken als Bowers & Wilkins, Klipsch, Loewe, Sennheiser en Sonus Faber, kijk je naar het meest levendige beeld en geluid en geniet je overal en altijd,” aldus het persbericht van LYD.

“Het is onze missie om de klant doormiddel van een onvergetelijke ervaring in één van onze stores en ook bij onze exclusieve events en partnerships de onbegrensde mogelijkheden te laten ervaren van de meest unieke en exclusieve high-end audio en videomerken. Dit in combinatie met een klantgerichte service en het oog voor detail, wordt deze standaard gerealiseerd,” voegt het bedrijf er op zijn website aan toe.

LYD heeft o.a. producten van Bowers & Wilkins, Klipsch, Loewe, Rotel, Samsung, Bang & Olufsen, Sennheiser en Sonus faber in zijn assortiment.

De winkels van LYD bevinden zich in Rotterdam en Eindhoven en zullen binnenkort ook openen in Amsterdam en Laren. De komende periode wordt er in de winkels en online verder gebouwd aan het totaalconcept ‘comfortabel wonen’, door het toevoegen van kennis op het gebied van domotica, interieur en design.

Meer weten? Kijk dan op de website van LYD.


EDITORS' CHOICE