Vakantiegeldactie: scherpe aanbieding Goldmund Telos 7 NextGen

In het voorjaar en de zomer van 2020 organiseerden we vanuit HIFI.NL en in samenwerking met dealers en distributeur in Nederland en België een zogenaamde Vakantiegeldactie. Het vakantiegevoel begon namelijk te kriebelen, maar de mogelijkheden voor de jaarlijkse uittocht naar het zuiden - of elders - waren logischerwijs beperkt. Wellicht een mooie gelegenheid om, deels van het vakantiepotje, eindelijk een goede hifiset aan te schaffen?

We gaven diverse hifidealers de kans om een geschikte voor te stellen, en hebben dat recept deze zomer herhaald. De komende weken lees je daarom weer een aantal Hi-Visits rond fraaie audiosystemen, waarbij de betreffende dealer op de koop toe een fijne aanbieding voorstelt. De deelname van PUUR AVD in Oostzaan is net zo eenvoudig als scherp: voor de Goldmund Telos 7 NextGen geïntegreerde versterker / DAC betaal je momenteel geen 11.500 euro, maar 9.998 euro. En wat je daarvoor krijgt? Dat kun je het beste zelf eens in de showroom gaan beleven. Of natuurlijk onze review er even op naslaan. 

Goldmund Telos 7 NextGen

"De Goldmund Telos 7 NextGen is een hele pure versterker met slechts weinig mogelijkheden, en dat is precies de reden waarom hij zo ontzettend goed is. De Telos 7 NextGen is dan ook echt een versterker die 100 procent is ontworpen voor de gepassioneerde muziekliefhebber en nu eens niet voor de zo vaak voorgetrokken gadget-freak is bedoeld." Zo luidde de conclusie van onze uitgebreide review. Je leest 'm hier. 

Ga voor meer informatie over de mogelijkheden en de huidige actie naar puuravd.com.

MERK

EDITORS' CHOICE