Artikelen van fotograaf FabrikantArcam lanceert Radia productlijn van hificomponenten

Gepubliceerd op 4 oktober 2023
Auteur: Sinan Kökbugur
2023-10-03 ArcamA25_2Audiomerk Arcam heeft een nieuwe productlijn genaamd Radia onthuld. Volgens het persbericht wil het merk trouw blijven aan zijn Britse erfgoed en tegelijkertijd moderne en betaalbare componenten in de markt zetten. De Radia productlijn bestaat op dit moment uit drie geïntegreerde versterkers, een CD-speler en een muziekstreamer geschikt het afspelen van hoge resolutie muziekbestanden.
lees verder>>

Cyrus Audio TTP Turntable: de eerste draaitafel, mede vanwege 40-jarig jubileum in 2024

Gepubliceerd op 3 oktober 2023
Auteur: Sinan Kökbugur
2023-10-08 CyrusAudioTTPTurntable_1Het Britse audiobedrijf Cyrus Audio heeft zijn eerste draaitafel aangekondigd. De nieuwe draaitafel heet simpelweg TTP Turntable en hij is volgens de fabrikant mede ontwikkeld om volgend jaar het veertigjarig jubileum van de Britse fabrikant luister bij te zetten. Cyrus Audio levert de TTP Turntable met een geavanceerde toonarm. De gebruiker moet alleen zelf een element kiezen.
lees verder>>

Nagra HD Phono: ultieme phono-versterker met buizen, uit Zwitserland

Gepubliceerd op 2 oktober 2023
Auteur: Sinan Kökbugur
2023-10-02 NagraHDPhono_5Het Zwitserse audiobedrijf Nagra Audio heeft een nieuwe phono-versterker aangekondigd genaamd HD Phono. De phono-versterker heeft een volledig buizenontwerp, waarbij elk kanaal wordt aangedreven door twee pentodes van het type EF806 en een dubbele triode van het type de E88CC, die ook wordt gebruikt in de Nagra HD-voorversterker. Nagra heeft nog geen prijs en leveringsinformatie bekend gemaakt en is ook nog wat spaarzaam met het delen van foto’s en technische details.
lees verder>>

Montaudio komt voor het eerst naar Nederland

Gepubliceerd op 1 oktober 2023
Auteur: Redactie HiFi.nl
2023-09-18 MontaudioTwee jaar na de succesvolle introductie van PliXiR voedingen en powerconditioners haalt importeur Audio-Essence opnieuw een topmerk naar Nederland. Het Nieuw-Zeelandse Montaudio biedt een breed pakket aan interlinks, luidsprekerkabels, USB- en Ethernetkabels. Daarnaast maakt Montaudio adembenemend hifi meubilair, zeer bijzondere ground reference units en unieke afstelbare trillingsdempers.
lees verder>>

Austrian Audio lanceert Full Score One en Composer

Gepubliceerd op 29 september 2023
Auteur: Sinan Kökbugur
2023-09-29 AustrianAudioComposerHet in Oostenrijk gevestigde Austrian Audio bouwt hoofdtelefoons voor de professionele markt. Het bedrijf heeft recent een tweetal producten voor consumenten gelanceerd, t.w. de vlaggenschip hoofdtelefoon Composer en hoofdtelefoonversterker Full Score One. Naar verwachting zal de levering in december 2023 gaan beginnen.
lees verder>>

Mafico neemt X-Fi Audio Import en Audio-Life over

Gepubliceerd op 29 september 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
2023-09-29 MaficoNeemtAudioLifeEnX-FiOver_1Vandaag is bekend geworden dat Mafico B.V. de overname van het Bunge Concern B.V. (X-FI Audio Import / Audio-Life) succesvol heeft afgerond. Daarnaast heeft Mafico BV de deelneming overgenomen van Bunge Concern in Dutch Audio Events BV (DAE). Dit feestelijke moment markeert een cruciale mijlpaal voor beide bedrijven.
lees verder>>

Kii Seven Wireless debuteert vandaag op de UK Hi-Fi Show Live

Gepubliceerd op 29 september 2023
Auteur: Sinan Kökbugur
2023-09-29 KiiSevenWirelessDe Duitse fabrikant van actieve luidsprekers Kii Audio heeft vandaag de Kii Seven Wireless getoond op een persevenement tijdens de UK Hi-Fi Show Live op de Ascot Racecourse. Met Active Wave Focusing combineert de Kii Seven hoogwaardige audio met geavanceerde slimme technologie. Voortbouwend op het succes van de Kii Three combineert het nieuwe Kii Seven Wireless Music System hoogwaardige audio met intuïtieve slimme functionaliteit om een veelzijdige en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, aldus het merk.
lees verder>>

Nieuwe high-end parels bij iEar’, ook op iEar’Audio Show op 18 en 19 nov. a.s.

Gepubliceerd op 29 september 2023
Auteur: Redactie Hifi.nl
2023-06-28 BowersAndWilkins801D4SignatureAudiodealer iEar’ heeft dit jaar niet stil gezeten. Het high-end assortiment is significant uitgebreid met hele mooie producten. De ware liefhebber kan zijn hart op komen halen en een heleboel producten staat straks ook op de iEar’ Audio Show op zaterdag 18 en zondag 19 november a.s. in het Willem II stadion in Tilburg.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE