Artikelen van fotograaf FabrikantDan D’Agostino Relentless Preamplifier: voorversterker die bestaat uit drie kasten

Gepubliceerd op 26 oktober 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-10-26 DanDagostinoRelentlessPreamplifier_1Het Amerikaanse audiobedrijf Dan D’Agostino heeft de Relentless Preampiflier uitgebracht, een non plus ultra voorversterker die bestaat uit drie kasten. Het linker- en rechterkanaal blijven op deze wijze maximaal van elkaar gescheiden. De koper kan kiezen tussen een zilverkleurige en zwarte uitvoering. En de prijs? Dit is de categorie “wie moet vragen naar de prijs, kan het niet betalen”.
lees verder>>

Cabasse Pearl Keshi: 2.1-systeem van bolvormige actieve luidsprekers met streaming

Gepubliceerd op 26 oktober 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-10-26 CabassePearlKeshiOp de audio-videoshow in Parijs die op 25 oktober jl. is geëindigd, heeft de Franse luidsprekerfabrikant Cabasse het minimalistische 2.1-systeem Pearl Keshi aan het publiek gepresenteerd. De traditie van het merk voorzettende die is belichaamd in het vlaggenschip The Sphere, zijn de Franse audio-ingenieurs trouw gebleven aan het concept van puntbronnen in bolvormige lichamen. Het 2.1 Pearl Keshi-systeem bestaat uit een subwoofer met een diameter van 22 centimeter en een paar satellieten met een diameter van slechts 8 centimeter.
lees verder>>

Loewe bild c: nieuwe compacte tv met o.a. HDR-verwerking

Gepubliceerd op 26 oktober 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2021-10-26 LoeweBild_CHet Duitse Loewe heeft een nieuwe televisie gelanceerd genaamd Loewe bild c. De nieuwe, compacte Loewe bild c zorgt voor volledige flexibiliteit en is verkrijgbaar in 32 en 43 inch formaat. De Smart TV past volgens de fabrikant perfect in elke woonomgeving en is vooral aantrekkelijk in kleinere kamers zoals slaapkamers, logeerkamers of serres. Dankzij het nieuwe Loewe SL7-chassis, de nieuwe Loewe os7-software en het nieuwe Loewe-startscherm in combinatie met het Smart System garandeert de Loewe bild c maximale functionaliteit en biedt het een breed scala aan gebruikersopties.
lees verder>>

Bender Hifi demonstreert Naim, Kudos en Chord Company op zaterdag 30 oktober

Gepubliceerd op 26 oktober 2021
Auteur: Redactie Hifi.nl
2021-10-26 NaimAudioUnitiAtomHeadphoneEditionFocalDe in Arnhem gevestigde audiodealer Bender Hifi zal in de komende zaterdag producten van o.a. Naim, Kudos en Focal demonstreren “Tijdens de show zullen er verschillende hifi sets van instap tot high-end worden gedemonstreerd in onze luisterruimtes. Verschillende hifi merken om van te genieten,” aldus het aan de Steenstraat 54 te Arnhem gesitueerde Bender Hifi.
lees verder>>

Primeur: Focal Grande Utopia in het zonnetje op iEAR show op 13 en 14 november

Gepubliceerd op 26 oktober 2021
Auteur: Redactie HiFi.nl
2021-10-26 FocalGrandeUtopiaEvoIn het weekend van zaterdag 13 november en zondag 14 november a.s. zal Audio Show iEar 2021 plaatsvinden in het Willem II stadion in Tilburg. De vloerstaande Focal Grande Utopia EVO zal daar zijn Nederlandse primeur beleven.
lees verder>>

Vinnie Rossi Brama: nieuwe productlijn van versterkers

Gepubliceerd op 26 oktober 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-10-26 VinnieRossiBrama_3Het Amerikaanse audiobedrijf Vinnie Rossi heeft een nieuwe productlijn van versterkers genaamd Brama gelanceerd. De Brama-productlijn bestaat uit een voorversterker, eindversterker en een geïntegreerd model. Onder de kap zijn buizen van het type 300B verstopt.
lees verder>>

Teufel Airy Sports TWS: in-ear hoofdtelefoon voor de fanatieke sporter

Gepubliceerd op 26 oktober 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-10-26 TeufelAirySportsTWS“Met muziek erbij gaat alles beter, zeker als er geen kabels aan te pas komen,” aldus het in Berlijn gevestigde Teufel over zijn nieuwste in-ear hoofdtelefoon genaamd Airy Sports TWS. Teufel heeft naar eigen zeggen de Airy Sports Tws ontwikkeld voor mensen die van beweging houden. De oordoppen zitten even comfortabel als stevig in de oorschelp, bieden een keur aan handige bedieningsfuncties en overtuigen met kwalitatief hoogwaardige audio en volle basklanken.
lees verder>>

Bang & Olufsen Nordic Ice Collectie: bestaande producten in een ander jasje

Gepubliceerd op 26 oktober 2021
Auteur: Sinan Kökbugur
2021-10-26 BenO NordicIceCollection_2Het Deense Bang & Olufsen heeft de Nordic Ice Collection gepresenteerd, een gecureerde selectie van haar meest tijdloze ontwerpen in een sereen, Scandinavisch kleurenpalet met contrasterende koele en warme tinten, naar eigen zeggen perfect voor het cadeauseizoen.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE