Vinyldagen bij Tune Inn in Alkmaar op vrij. 11 en zat. 12 okt. a.s.


Redactie Hifi.nl | 18 september 2024 | Fotografie Fabrikant

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober a.s. staan draaitafels en alles wat daarmee te maken heeft in het centrum van de aandacht bij audiodealer Tune Inn in Alkmaar. Klanten kunnen ook hun eigen draaitafel laten afregelen en er zullen verschillende producten worden gedemonstreerd.

Vinyldagen bij Tune Inn

Maak je klaar om je vinylervaring te verbeteren op 11 en 12 oktober 2024 met de exclusieve promotie op draaitafels en bijbehorende accessoires bij Tune Inn. De vinyldagen zijn voor zowel de doorgewinterde audiofiel als voor wie net begint met zijn vinylreis.

Platenwasmachines, accessoires voor reiniging, platenmatten, etc. staan klaar voor demonstratie en van Isoacoustics is er het zaZen isolatieplateau op demo. Natuurlijk zijn er op deze dagen meer accessoires te beluisteren.

Tune Inn biedt ook tijdens de demodagen aan om een eigen draaitafel af te regelen. Azimuth-correctie en controle van de naalddruk kunnen een heilzaam effect hebben op de weergave.

“Kortom, een verscheidenheid aan mogelijkheden om de draaitafel te upgraden, draai je favoriete platen in stijl!” aldus Tune Inn.

Adres en contactgegevens Tune Inn

Tune Inn
Laat 29a
1811 EB Alkmaar
Tel. 072 - 512 1196

Website:https://www.tuneinn.nl/
E-mail: info@tuneinn.nl