Ontdek de Linn Selekt DSM Classic Hub op zat. 28 sept. a.s. bij Listening Matters


Redactie HiFi.nl | 27 september 2024 | Fotografie Fabrikant

De in Hilversum gevestigde audiodealer Listening Matters zal op zaterdag 28 september a.s. de kersverse Linn Selekt DSM Classic Hub demonstreren, Deze baanbrekende high end streamer en voorversterker biedt ongeëvenaarde flexibiliteit dankzij het modulaire ontwerp dat de mogelijkheid biedt om meteen of later modules naar wens toe te voegen.

Luistershow bij Listening Matters op zaterdag 28 september 2024

Tijdens luisterevenement op zaterdag 28 september zal de nieuwe Linn Selekt DSM Classic Hub uitgebreid worden gedemonstreerd. De geluidskwaliteit is verbeterd, maar de modulaire grondslag van zijn voorganger is gebleven. Deze Classic Hub is prachtig verfijnd door het ontwerpteam van Linn om ervoor te zorgen dat het er vanuit elke hoek premium uitziet en aanvoelt.

Linn Selekt DSM Classic Hub: belangrijkste wijzigingen in vogelvlucht

Classic Hub heeft nu een hoofdtelefoonversterker met een 6,35 millimeter jackplug uitgang voor persoonlijk luisteren thuis.Er zijn uitgangen die specifiek zijn ontworpen voor het aansluiten van subwoofers.Er is een nieuwe multifunctionele volumeknop, slimme knoppen gemaakt van staal, aangevuld met een groot display dat de voorkant beslaat.De voetjes zijn gemaakt van roestvrij staal en het Linn logo is UV geprint op het chassis voor een scherpe afwerking.Het chassis heeft een stijve constructie met strakke randen en afgeschuinde overgangen, wat resulteert in een elegante en luxe uitstraling. De Selekt DSM Classic Hub is verkrijgbaar in geanodiseerd zwart of de geheel nieuwe zilveren afwerking.

Listening Matters kijkt er naar uit om bezoekers te verwelkomen op zaterdag 28 september 2024, van 10.00 uur tot 18.00 uur. De hele dag door kunnen bezoekers genieten van doorlopende demonstraties in de sfeervolle luisterruimte.

Er zijn nog meer fraaie toestellen die hun kunsten mogen vertonen. De Linn DSM Classic Hub krijgt gezelschap van de Luxman L-505Z geïntegreerde versterker en luidsprekers van de Italiaanse fabrikant Sonus Faber.

Adres en contactgegevens Listening Matters

Listening Matters
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
Tel. 035 - 78 55 397

E-mail: contact@listeningmatters.nl
Website: https://www.listeningmatters.nl/