Luistershow bij Eglantier Hifi met 800-serie en Signature-serie van B&W op 25, 26 en 27 okt. a.s.


Redactie Hifi.nl | 08 oktober 2024 | Fotografie Fabrikant

De in Mechelen gevestigde audiodealer Eglantier Hifi belooft een luistershow en een luisterervaring die nergens anders in Europa te horen is. Met de leden van de 800-serie van Bowers & Wilkins (B&W) en versterkers van McIntosh zal Eglantier een home cinema neerzetten die zijn gelijke niet kent. Dit gaat plaatsvinden op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2024.

Home Cinema opstelling met 800-serie van B&W

Eglantier Hifi belooft een ruimte waarin de luisteraar wordt omhuld door het allerbeste geluid dat technologie te bieden heeft. Dit wordt bereikt met een absolute primeur, t.w. een fenomenale 7.2 home cinema set-up met de legendarische Bowers & Wilkins 800-luidsprekers. De opstelling is niet zomaar goed, het is een meesterwerk van geluidstechniek. Noem het maar een Turbine home cinema.

De voorluidsprekers? Dat zijn niet minder dan de kroonjuwelen van B&W en dat is het model 801 D4. Voor de surround zorgen de indrukwekkende 802 D4, en achteraan brengt de 803 D4 de luisteraar volledig in vervoering. En laten we de stemmen niet vergeten: die worden haarscherp en levensecht naar voren gebracht dankzij de HTM81 D4 center luidspreker.

Maar er is meer. Deze luidsprekers worden aangestuurd door niets minder dan het beste: elke luidspreker heeft zijn eigen krachtige versterker van McIntosh. Stel je meer dan 5.000 Watt aan pure kracht voor, precies afgesteld met McIntosh Room Perfect voor een geluidservaring die je letterlijk laat voelen. Geluid dat zo krachtig en zo gedetailleerd is, dat het de haren op je armen rechtop doet staan en je onderdompelt in elke noot, elk woord, elke beweging.

En alsof dat nog niet genoeg is, presenteert Eglantier Hifi vol trots een Europese primeur en dat is de lancering van de gloednieuwe SVS subwooferlijn, die de beroemde 16-serie vervangt. Deze nieuwe subwoofers brengen bas naar een geheel nieuw niveau, dat je niet alleen hoort, maar tot diep in je lichaam voelt.

De demonstraties zullen plaatsvinden op de volgende data en tijdstippen: 

Vrijdag 25 oktober van 18:00 tot 21:00 uur Zaterdag 26 oktober van 13:00 tot 21:00 uur Zondag 27 oktober van 13:00 tot 21:00 uur

Laat je zintuigen prikkelen en ontdek waarom deze opstelling werkelijk uniek is. En dat is nog niet alles want tijdens deze dagen zijn er speciale acties waardoor je jezelf kunt trakteren op de ultieme geluidsbeleving voor thuis. Dit is je kans om onderdeel te worden van iets dat je voor altijd zal bijblijven.

Fantastische demo met de Bowers & Wilkins Signature

Niet geïnteresseerd in meerkanaals geluid? Eglantier Hifi presenteert met trots de Bowers & Wilkins 700 Serie Signature in demo en dat is ook op 25 , 26 en 27 oktober 2024. Deze geüpgradede versies van de 705 S3 en 702 S3 tillen de luisterervaring naar een hoger niveau. De 700 Serie brengt studiokwaliteit geluid rechtstreeks in huis, en de Signature-reeks bouwt hierop voort met geoptimaliseerde technologieën en luxueuze afwerkingen die de standaard opnieuw definiëren.

De 702 S3 Signature is speciaal ontworpen voor kristalheldere geluidskwaliteit. Met verbeterde motorsystemen voor midden- en lage tonen, geavanceerde condensatoren, vernieuwde luidsprekeraansluitingen en een meer open tweetergrille, ontwikkeld op basis van de prestigieuze 800 Serie Signature, zorgt deze luidspreker voor een ongeëvenaarde luisterervaring.

Adres en contactgegevens Eglantier Hifi

Eglantier Hifi
Battelsesteenweg 255
2800 Mechelen

Tel.: +32 15 33 79 52
E-mail: info@eglantier.net
Website: https://www.eglantierhifi.be/