NIEUWSRevox

Revox multiroom toepassingen op de X-fi

Redactie HiFi.nl | 12 september 2012 | Revox

Ook Revox is aanwezig op de X-fi show op 29 & 30 september in de Koningshof. Het doel van dit bijzondere merk met een rijke historie is het bieden van een uitgekiend programma van fraaie high-end producten met een groot bedieningsgemak waarbij het accent ligt op streaming audio- en videotoepassingen.

Will Studer is de 'founding father' van Revox. Hij begon in 1948 zijn bedrijf  'Willi Studer, Factory for Electronic Equipment'  in Herisau, Zwitsterland. De wereld leerde Revox vooral kennen vanwege de indrukwekkende bandrecorders. In 1983 introduceert Revox de Multiroom System Easy Line en de B200 audio/video controller en omschrijft zichzelf daarom als een 'multiroom pioneer'.


Revox Joy S119

Sindsdien heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in audio multiroom toepassingen. Een onlangs geïntroduceerd voorbeeld is de Joy S119, een geïntegreerde versterker, DAC en netwerkspeler in één behuizing. Je kunt er hier meer over lezen. 

Om precies te weten te komen wat Revox zal laten zien, kun je maar één ding doen: een bezoek brengen aan de X-fi High End Audio Show in Veldhoven! Voor meer informatie over de producten kun je kijken op de website van Revox

Voor meer informatie kun je terecht bij info@x-fi-audioshow.nl, de X-fi audioshow website en HiFi.nl/X-fi voor updates.

Bovendien is de show ook op Facebook en Twitter (#xfishow) terug te vinden.


EDITORS' CHOICE