01-04-2024 (artikel)

A Tube High Fidelity levert Amerikaanse dr...

Een project voor een installatie zoals deze komt niet zomaar in een paar dagen tot stand. Voor de eerste kennismaking moeten we zelfs helemaal terug naar maart 2022, toen Bernhard van Oranje bij high-end audiozaak A Tube High Fidelity in Almere een demonstratie wilde krijgen in hun showroom. De wens was om te luisteren naar de Klipsch Klipschorn aangestuurd door een McIntosh installatie. We nemen je graag mee in dat verhaal. lees verder »
16-11-2022 (artikel)

De ontwikkeling van filmmuziek

Waar vroeger de eerste geluidloze films een grote hit waren, kunnen we nu de filmmuziek niet meer wegdenken. Soundtracks zijn zo belangrijk geworden dat fans van een bepaalde band alles zullen volgen wa... lees verder »
18-08-2022 (artikel)

Review EPOS x Aston Martin F1 ADAPT 660 AM...

Aston Martin? Bij velen top of mind vanwege de terugkeer naar het F1-circus in 2021, wij denken eerder aan de prachtige DB5 met 007 achter het stuur in 'Goldfinger' - en vorig jaar weer eens op het grot... lees verder »

23-07-2021 (artikel)

Alles wat je moet weten over taperecorders...

De recente deelname van Timmo Meyer aan onze Ricable thuistest leverde naast zijn review een mooie bijvangst op: een eerste kennismaking met zijn imposante verzameling taperecorders. Dat zette ons aan h... lees verder »
11-05-2021 (artikel)

Stofhoezen op maat om je apparatuur te bes...

Iwan Op Maat is de onderneming van Iwan Zwanenbeek, waar je terecht kunt voor -bijvoorbeeld- een op maat gemaakt muziekmeubel voor je synthesizer, drumcomputer of keyboard. "Integreerbaar in ieder inter... lees verder »

Teaservideo Reference...

Even iets heel anders: een leuk bericht van importeur Reference Sounds (oa Wilson Audio, Revel, Mark Levinson), waar zojuist onderstaande video werd geplaatst die we graag even delen. We weten nog niet wat het idee precies is, maar zijn alvast erg benieuwd... lees verder »

Touch & Try: Testers ...

De Philips PH805 is geen ultieme noise-cancellinghoofdtelefoon, maar biedt heel veel voor de helft van de prijs van een high-end model. Althans, dat was de strekking van onze review. Nu zijn we echter benieuwd wat jullie van de PH805 van Philips vinden! lees verder »

Bouw een top geluidss...

Het bedenken van een audiosysteem voor je auto is waarschijnlijk minder moeilijk dan je zult denken. Echter kan het wel uitdagend zijn om de juiste componenten voor je auto te vinden. De componenten zijn vaak voor specifieke auto’s gemaakt. Waardoor je soms even goed moet zoeken. lees verder »