NIEUWSIndiana Line

Leuke acties tijdens de X-fi show


Redactie HiFi.nl | 18 september 2012 | Indiana Line

Natuurlijk kun je tijdens de X-fi show in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven genieten van live muziek, nieuwe producten en bekende klassiekers en je kunt je laten informeren door alle aanwezige professionals. Maar er is meer! Je maakt namelijk ook kans om naar huis te gaan met een high-end cd én een set actieve luidsprekers. 

De organisatie van de X-fi show zorgt voor een leuke extra: zowel zaterdag als zondag ontvangen de eerste 1000 bezoekers tussen 10:00 en 12:00 uur een speciale compilatie CD met een selectie van opnames gemaakt door STS Digital. Dit label heeft een bijzonder goede reputatie wat betreft de opname- en productiekwaliteit van de uitgebrachte geluidsdragers. Wie is er niet bekend met de alom gewaardeerde STS-series High End Test Demo CD en SACD’s? Het volledige aanbod vind je op de website van STS Digital.Maar dan zijn we er nog niet. Indiana Line Speaker Systems heeft speciaal voor de X-fi show een leuke actie bedacht; zij gaan onder de bezoekers een setje Mio 50 actieve luidsprekers verloten!Deze fraaie luidsprekers hebben een ingebouwde versterker en vormen zo een perfecte partner voor degene die zoekt naar een goede muziekweergave uit PC, laptop of iPod. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Indiana Line.

Genoeg redenen dus om je op 29 en 30 september te begeven naar de X-fi High End Audio Show in Veldhoven en je onder te dompelen in 'alles hifi'. 

Voor meer informatie kun je terecht bij info@x-fi-audioshow.nl, de X-fi audioshow website en HiFi.nl/X-fi voor updates.

Bovendien is de show ook op Facebook en Twitter (#xfishow) terug te vinden.

EDITORS' CHOICE