Sets van Audiac en Audionord bij Gydotron


Redactie HiFi.nl | 07 januari 2013

Zaterdag 12 en zondag 13 januari organiseert Gydotron zijn jaarlijkse High-End Show, waar we als HiFi.nl Community ook aanwezig zullen zijn. Je leest er hier meer over. Omdat we van de betrokken partijen inmiddels weten wat ze er gaan demonstreren, willen we in aanloop naar het evenement alvast wat sets uitlichten. 

We beginnen met de ruimtes van Audionord Europe en Audiac, waar je onder meer Magnepan en Ayre kunt verwachten. Specifieker: de Magnepan 1.7, een luidspreker met een zeer lage vervorming en een helderheid die kenmerkend is voor bandluidsprekers.De 1.7 is voorzien van een supertweeter volgens het quasiribbon principe, wat zorgt voor een grotere “sweet spot”, en wat de luidspreker qua klank bovendien dichter brengt bij een echte bandluidspreker zoals de MG 3.6 en 20.1 hebben in het hoog. 

"De Magnepan is al een tijdje op de markt, maar toch willen we deze speaker eens terug in het daglicht zetten. De Magnepan vormt een erg mooie combinatie met de Ayre en Sign Audio producten: muzikaal, pakkend en hoge resolutie zijn enkele sleutelwoorden die het geluid beschrijven." De set heeft bovendien een erg goede prijs-kwaliteitverhouding. De onderdelen van Ayre? De CX-7 cd-speler, en de AX-7 geïntegreerde versterker. 

Interesse al gewekt? Je komt Ayre in een andere ruimte nog eens tegen; de DX-5 cd-speler en de AX-5 geïntegreerde versterker zijn ook van de partij, om een paar Thiel CS 3.7 speakers aan te sturen. Het topmodel van Thiel is aangesloten op Transparent Cable. "Thiel audio streeft naar de ontwikkeling van luidsprekers die recht doen aan elk aspect van het aangeboden muzieksignaal, zonder weglatingen, energie-opslag, versmering in de tijd, vervorming of wat dan ook. De tonale balans, de ruimtelijkheid en de dynamiek van de weer te geven muzikale gebeurtenis is heilig. Een precieze vertaling van het elektrische signaal in geluid, daar gaat het om."

Gydotron High-End Luistershow
Zaterdag 12 en zondag 13 januari 2013 10-18u

Sint Martinuspastorij
Berckhovenstraat 11
Malle, België
Website

Kijk voor alles omtrent de Gydotron High-End Luistershop op de Special Page!


EDITORS' CHOICE