Music2 primeurs op Café Engels Analogue Extrema Show

De Café Engels Show is terug, wordt dit jaar op zaterdag 23 en zondag 24 maart gehouden, en staat met de naam Analogue Extrema volledig in het teken van analoog. De merken van importeur Music2 kunnen dan uiteraard niet ontbreken - met diverse primeurs.

Op de show in Rotterdam vind je daarom diverse draaitafels van Pluto Audio en Acoustic Signature, waarbij één model specifiek zal zijn gericht op het fenomeen mono: "ervaar de dynamiek zoals deze ooit bedoeld was!"

Als phonoversterkers worden de Van den Hul Grail, de Phonomodule van Octave en de Monk en Petite van Monk Audio gedemonstreerd, de te gebruiken elementen zijn onder meer van Pluto en Van den Hul.  

Als bijzonder en speciaal analoog intermezzo op de zondagmiddag zal de heer De With van STS-Records tijdens een kleine workshop demonstreren hoe goed analoge Mastertapes ooit klonken. Via een samenwerking met Freelance High-End wordt ook nog een tweede ruimte voor ingevuld, waar de nieuwe buizenversterkers en phonotrap van Einstein te vinden zijn, met als analoge bronnen de draaitafels van Dr. Feickert.

Er zijn bovendien twee bijzondere primeurs tijdens de analoge show, want buiten de analoge bronnen zal de versterking bij Music2 geschieden via de nieuw te introduceren geïntegreerde Octave V110 buizenversterker, en de te beluisteren luidsprekers zullen buiten de bekende FS1 en BF20 de nieuwe Blumenhofer FS2 zijn. Alle bekabeling zal worden verzorgd door Cammino, de stroom zal worden gefilterd door gebruikmaking van de Cammino Power Harmonizer.

Meer primeurs
Dat is overigens nog steeds niet alles. Onlangs is Music2 audio import aangesteld als distributeur van de producten van Einstein Audio en Dr Feickert Analogue. Hiermee wordt het pakket vooral in de breedte uitgebreid. Tijdens de show zal Music2 via haar partner Freelance High-End tijdens deze show als Absolute Primeur de nieuwe versterker ''The Amp'' demonstreren. Deze 2 x 80 Watt geïntegreerde versterker heeft als extra feature een intern voorbereide voeding voor ''The Little Big Phono'', zodat een uitbreiding met deze Phono zeer eenvoudig en vooral een stuk minder kostbaar wordt.

''The Amp'' zal worden gedemonstreerd met de eerder genoemde Blumenhofer Acoustics FS-2 luidsprekers en een Dr Feickert Analogue ''Blackbird'' draaitafel. Dr. Feickert Analogue is als bekende Duitse fabrikant van draaitafels, protractors en de Adjust+ software een bekende speler op onze audiomarkt. Geroemde modellen als de Woodpecker, Blackbird en Firebird maken Dr. Feikert Analogue een graag geziene gast op beurzen. Music2 is dan  ook verheugd mede te kunnen delen dat Christiaan Feickert aanstaand weekend aanwezig zal zijn om eventuele vragen te beantwoorden, en uiteraard zal hij ook enkele demonstraties voor zijn rekening nemen.

Analogue Extrema bij Café Engels
Zaterdag 23 en zondag 24 maart 

Engels Grandcafé Restaurant Zalen
Groothandelsgebouw
Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam

Music2 Audio Import
Burgemeester van Doornstraat
42675 CX - Honselersdijk
info@music2.nl
Website 

MERK

EDITORS' CHOICE