NIEUWSRhapsody

Rhapsody Magico Q3 en S1

Rhapsody Sound+Vision vond het wel weer tijd om een nieuw muzikaal event op de kalender te zetten, en organiseert zaterdag 31 augustus een show rond de Magico Q3 en S1 luidsprekers.

Deze Amerikaanse weergevers worden volledig Europees aangestuurd: bronnen en versterking zijn er van het Zwitserse Soulution en het Franse Devialet.

"Soulution staat wereldwijd met hun designs vooraan in de schijnwerpers," schrijft Rhapsody. "We zijn blij om de volledig nieuwe en technisch gerestylde 500 series te presenteren. Niet alleen het uiterlijk is wonderbaarlijk mooi, maar ook de klank. Wij hebben deze dag voor u de 501 mono-amp, 520 pre-amp, 540 digital-player en de 590 usb-converter." Luidsprekers in deze set zijn de Q3's.

De Magico S1 op zijn beurt wordt aangestuurd door de Devialet 170. Devialet heeft net drie nieuwe versterkers op de markt gebracht (de 110 van €4990,-, de 170 voor €6990,- en de 240 voor €12990,-, lees hier meer); "Wij durven te zeggen dat Devialet het meest revolutionaire product is van de laatste drie jaar. Deze volledig digitale versterkers hebben werkelijk alles aan boord; internet, usb, streamer board, coaxiale ingangen, phono ingangen et cetera. We kunnen dit geheel configureren zoals wij dat zelf willen. En wat willen we dan nog meer? Muziek! – en dat verzorgen deze snoepjes uit Frankrijk wel."

Luistershow Magico S1 en Q3. 
Zaterdag 31 augustus 10-16u

Rhapsody Sound + Vision
Borneolaan 25 in Hilversum
Website / Special Page

Lees ook ons 25 Jaar Rhapsody jubileum-interview met Harry van Dalen

MERK

EDITORS' CHOICE