Harman Kardon in zee met Qobuz hi res-streaming

Redactie HiFi.nl | 17 december 2013 | Harman Kardon

Harman Kardon is een samenwerking aangegaan met Qobuz, ‘s werelds eerste streaming muziekdienst met hifi-kwaliteit audio, waar je je sinds december 2013 ook in Nederland op kunt abonneren. 

De samenwerking biedt de mogelijkheid om muziek te streamen in cd-kwaliteit vanaf je home entertainment-oplossing. De Qobuz muziekcatalogus bevat meer dan 15 miljoen titels van verschillende labels en genres. Daarnaast biedt Qobuz waardevolle content aan via een online muziek- en hifi-tijdschrift, album documentatie, digitale teksten, biografieën en exclusieve interviews met artiesten. De muziekdienst breidt sinds begin december haar diensten uit in acht nieuwe Europese landen, waaronder Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Qobuz was voorheen alleen beschikbaar in thuisland Frankrijk.

Om de samenwerking te vieren bieden Harman Kardon en Qobuz bij de aankoop van een Harman Kardon BDS* systeem een bijzondere proefperiode aan van drie maanden voor de Qobuz Premium streaming-dienst (320kbps MP3). Deze speciale aanbieding is online beschikbaar via de website en verkrijgbaar bij geselecteerde dealers tot 31 maart 2014. 

(*Aanbieding is alleen geldig op de volgende BDS producten: 375, 380, 477, 480, 680, 775, 7773W, 780W, 877 and 880. Aanbieding is geldig in de volgende landen: Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.)


EDITORS' CHOICE