NIEUWS

Product van het Jaar 2014 – full HD TV

Redactie HiFi.nl | 10 november 2014

In het Hifidelity Jaarboek 2013-2014 publiceerden we onze eerste verkiezing voor Product van het Jaar. In twaalf categorieën – uiteenlopend van versterkers tot luidsprekers en smartphones tot tablets – maakten we een shortlist van zes producten die ons op de redactie van HiFi.nl in 2013 opgevallen zijn, waar onze Community-leden vervolgens op konden stemmen. Het complete overzicht van de winnaars vind je hier.

Op onze redactie wordt momenteel aan een compleet nieuw AV Jaarboek gewerkt, deze keer in samenwerking met Music Emotion. Dat betekent dat het Jaarboek 2014-2015 (bestel hier alvast je exemplaar) maar liefst door drie titels gedragen wordt: FWD, HiFi.nl én Music Emotion. De in het Jaarboek te publiceren Product van het Jaar-verkiezing is er dus één om rekening mee te houden!

De opzet voor de verkiezing is in grote lijnen hetzelfde als vorig jaar. In totaal twaalf categorieën, met een shortlist van zes producten per rubriek waar onze leden de komende maand op zullen kunnen stemmen. De shortlist is tot stand gekomen middels een enquete binnen onze redactie, diverse reviews in het lopende kalenderjaar, en een vinger aan de pols bij de dealers en importeurs uit de branche. Daarnaast hebben belangrijke graadmeters als de EISA Awards en de jaarlijkse What Hifi-prijzen een rol gespeeld. Tot slot, en dat is dit jaar nieuw, willen we onze lezers graag om input vragen. Dus ook bij het samenstellen van de lijst met definitieve kandidaten zijn we op zoek naar jullie stem!

Full HD TV van het Jaar
Kies je voor plasma of lcd of ga je voluit voor de nieuwe OLED schermen? De beste tv kiezen moet echter meer zijn dan enkel de beeldkwaliteit. Ook gebruiksgemak, smart tv en geluidskwaliteit spelen mee. Wij selecteren om die reden de Samsung UE55H8000, de LG 55EC930V en de Sony KDL-55W955B. Maar welke toestellen vinden jullie de moeite waard voor deze categorie? Gebruik het formulier hieronder, of geef je voorkeur(en) aan via het Facebook-reactieveld.

Het jaarboek 2014-2015 is hier alvast te reserveren.

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.


EDITORS' CHOICE