Avantgarde Acoustics aanwezig op X-fi

X-fi heeft bevestigd dat ook Avantgarde Acoustics in september aanwezig zal zijn op de X-Fi show in Veldhoven. De Avantgarde hoornluidsprekers maakten al indruk op X-fi en helemaal in combinatie met Single-Ended Triode versterking.

Door het hoge rendement van alle Avantgarde luidsprekers zijn er volgens X-fi maar enkele (buizen)watts nodig om tot een zeer grootse weergave te komen. In combinatie met een SET-versterker als Audio Note is er meer dan alleen kracht en dynamiek. De Avantgarde hoorns bieden volgens hen een ervaring waarmee je middenin de muziek terecht komt. Volgens X-fi zijn Avantgardes voor veel mensen het einde van hun zoektocht omdat er wat betreft design en performance vrijwel niets in de buurt komt.

De landelijke X-Fi high end show vindt eind september plaats en de voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Dit jaar zullen meer dan 60 deelnemers meer dan 300 merken (bekijk de lijst tot nu toe) vertegenwoordigen. Alle muziek en filmliefhebbers zijn welkom om naar het Koningshof in Veldhoven te komen. Het evenement vindt plaats op 26 en 27 september van 10.00 uur tot 17.00 uur. Aan de eerste 500 bezoekers op de zaterdag en zondag zal een CD worden weggegeven.


EDITORS' CHOICE