NAD M33 audioshows bij Botman Sound & Vision

Redactie Hifi.nl | 11 september 2020

De hagelnieuwe NAD M33 streaming smart versterker staat speelklaar opgesteld bij Botman Sound & Vision in Hoorn, zodat je persoonlijk kennis kan komen maken met deze met een EISA Award bekroonde high end alles-in-een oplossing uit de NAD Masters serie.

NAD M33: grensverleggend

Zoals je al in onze recensie van de NAD M33 kon lezen, hebben we het hier over een echt grensverleggend audioproduct. Dankzij de unieke Purifi Eigentakt-versterking, de veelzijdigheid van BluOS streaming audio en niet in de laatste plaats de krachtige Dirac-kamercorrectie is de nieuwe NAD Masters versterker op zijn minst opzienbarend te noemen. Van alle gemakken voorzien, hypermodern en laat muziek in elke ruimte optimaal klinken.

NAD M33 bij Botman Sound & Vision: 11-17 september

"Nergens is de nieuwe NAD M33 nog te verkrijgen, maar omdat we zo nieuwsgierig zijn, krijgen we bij Botman Sound & Vision toch een voorproefje. Deze gelegenheid houden we natuurlijk niet alleen voor onszelf, we willen dit graag met u als klant delen! De NAD M33 heeft al vele lovende kritieken mogen ontvangen. Meer dan terecht, de M33 is een High-end versterker met ontzettend veel mogelijkheden en eigenschappen en biedt waar voor zijn geld."

"Naast de prestaties onderscheidt de NAD M33 zich door de mogelijkheden. Natuurlijk beschikt het apparaat over het BluOS streaming platform, zoals vele NAD producten, maar ook treffen we DIRAC Live Ruimtecorrectie aan, een hoogwaardige MM Phono-ingang, HDMI eARC voor connectie met de TV en nog veel meer."

"Bent u net zo nieuwsgierig naar de NAD M33 als wij? Kom bij ons langs voor een demonstratie. U bent van harte welkom vanaf vrijdag 11 tot en met donderdag 17 september. In verband met de coronamaatregelen vragen we u om een luisterafspraak te maken. Dat voorkomt dat u lang moet wachten of de luisterruimte overbezet raakt." Botman Sound & Vision is bereikbaar op 0229-213505 of mail naar info@botman.com.

Botman Sound & Vision  | Gedempte Turfhaven 13, Hoorn | botman.com


EDITORS' CHOICE