NIEUWS

HIFI.NL Weggeefactie: Etymotic ER3XR (House of Music)

Redactie Hifi.nl | 09 april 2021

In samenwerking met House of Music organiseren we in de Weggeefactie maar liefst vier verschillende prijzen, waaronder de Music Hall Mark 1 platenspeler en de Artsound PWR 5 bluetoothspeaker. Vandaag beginnen we met de Etymotic ER3XR in-ears.

Weggeefactie

In de maand april zijn we weer bezig met onze Wekenlange Weggeefactie. Je leest er hier meer over. We focussen nu vier dagen op rij op fraaie producten van House of Music, meedoen kan onderaan de pagina!

Etymotic ER3XR - € 179,95

In-Ear Monitors (IEM) met studiogeluid: de Etymotic ER3XR is de eerste in de lijn die gebruikmaakt van de bijzondere BA-armatuur technologie, voor hypersnelle weergave die niets aan het toeval overlaat. 

Wat moet je doen?

Wil je kans maken op deze Etymotic in-ears? Laat dan simpelweg je naam en e-mailadres achter. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel en de lengte van deze actie. Wil je daarnaast onze nieuwsbrief ontvangen, zet dan even een vinkje. De toelichting mag je leeg laten, maar laat ons ook gerust weten waarom jij deze in-ear hoofdtelefoons moet winnen!

UPDATE: het deelnameformulier van deze actie is inmiddels gesloten. De winnaar wordt op de hoogte gebracht.

Kijk op onze homepage voor nieuwe acties!


EDITORS' CHOICE