NIEUWSAudio Forum

Audio Forum nu ook in Nederland: eerste vestiging in Leidschendam

Zuid-Holland is een nieuwe audiospeciaalzaak rijker: Audio Forum heeft in Leidschendam zijn eerste Nederlandse winkel geopend. Je vindt de internationale detaillist in audio- en videoapparatuur, die voornamelijk actief is in Polen maar ook te vinden is in Berlijn, Praag en Budapest, in de straat Kornoelje, op nummertje 3. 

Audio Forum is een moderne winkel met audio-en videoapparatuur die een aantal zeer bekende merken in zijn aanbod heeft, waaronder Denon, Marantz, DALI, Bang & Olufsen, Polk Audio, Focal en Naim. "Onze winkel is met alles uitgerust wat nodig is om de keuze van een oplossing op maat voor u te vergemakkelijken", zo luidt de introductie door Malgorzata Szydlowska. "De zaken kennen een elegant, modern interieur, breed aanbod en professionele ondersteuning, zowel bij de keuze als bij de installatie van de gekochte apparatuur. Daarnaast zijn de vele financieringsmogelijkheden, alsmede service na verkoop, de bepalende factoren die ons onderscheiden." 

"Wij nodigen u hartelijk uit voor een bezoek aan onze nieuwe locatie, waar u ons assortiment kunt bekijken, met specialisten kunt overleggen en audio en video in perfecte kwaliteit kunt komen ervaren."

Audio Forum | Kornoelje 3, Leidschendam | nl.audioforum.eu


EDITORS' CHOICE