NIEUWS

Hi-fidelity Jaarboek 2022 uitverkocht

Redactie Hifi.nl | 01 september 2022

Voor wie het gemist heeft: onze geliefde Hi-fidelity is terug! In samenwerking met HVTmagazine hebben we afgelopen najaar besloten om onze exclusieve glossy opnieuw te introduceren, wederom als dubbeldik jaarboek! Na een extra zomerse verkoop is het nummer nu uitverkocht, in het najaar melden we ons weer met een dubbeldikke editie voor 2023!

Hi-fidelity Jaarboek 2022

De Hi-fidelity is voor de vaste lezers van HIFI.NL een bekende naam. In de begindagen van ons platform brachten we op regelmatige basis een fraaie glossy uit, waarin we onze mooiste en beste artikelen bundelden. De Hi-fidelity groeide uit tot een kilo zware eindejaarseditie, die we in 2013 voor het laatst uitbrachten. Aansluitend introduceerden we het Grote AV-Jaarboek, dat een bredere spotlight op consumentenelektronica plaatste. In samenwerking met HVTmagazine keren we terug naar onze roots in de high-end audio, en hebben we onze krachten gebundeld om een prachtige nieuwe Hi-fidelity te maken!

Het +- 450 pagina’s dikke Hi-fidelity Jaarboek 2022 bevat de sterkste en meest informatieve content van HIFI.NL én HVTmagazine, speciaal voor onze lezers gebundeld in een prachtige uitgave waar we 2021 gezamenlijk mee afsloten. Ons naslagwerk zal je uren van lees- en kijkplezier bieden en tegelijkertijd informeren over de vele audioproducten en -oplossingen die verkrijgbaar zijn in de Benelux.

In het najaar melden we ons weer met de dubbeldikke 2023-editie, dus stay tuned...!


EDITORS' CHOICE