NIEUWSClearaudio

Clearaudio heeft nieuwe producten aangekondigd op HEM 2022

De Duitse draaitafelbouwer Clearaudio heeft op de afgelopen editie van de High End audiobeurs in de Duitse plaats München nieuwe producten aangekondigd. Er komt een nieuwe platenspeler, een nieuwe toonarm en een gebalanceerd uitgevoerde hoogwaardige phono-versterker. De eerste leveringen zullen in de tweede helft van 2022 gaan plaatsvinden.

Nieuwe producten van Clearaudio

De informatie is nog wat spaarzaam, maar het in Duitsland gevestigde Clearaudio heeft nieuwe producten aangekondigd die in de tweede helft van 2022 op de markt zullen komen.

De Concept Edition platenspeler is een platenspeler die in een gelimiteerde oplage van 250 exemplaren uit zal komen. Feitelijk gaat het om een bijzondere uitvoering van het bestaande model Concept. Een zilver met wit chassis za; 2.500 euro kosten en de versie in goud met wit gaat straks voor 2.650 euro over de toonbank.

Clearaudio komt ook met een nieuwe toonarm genaamd Profiler. De Profiler zal in een aluminiumkleurige en zwarte uitvoering op de markt komen en kost in beide gevallen 1.900 euro.

Clearaudio bouwt ook phono-versterkers en heeft de Balance Reference Phono aangekondigd. Deze nieuwe phono-versterker is geschikt voor zowel mm-elementen als mc-elementen en heeft een losse voedingskast. De verkoopprijs is 7.900 euro.

Ten slotte, de Concept Active is een speelklare draaitafel met ingebouwde phono-versterker en hoofdtelefoonversterker. De Concept Active is kennelijk dermate populair dat dit model pas weer in 2023 geleverd kan worden. Lees ook onze recensie over de Clearaudio Concept Active.EDITORS' CHOICE