NIEUWSGoldenEar

GoldenEar luidsprekersets te beluisteren bij jouw dealer!

Het Amerikaanse GoldenEar heeft sinds enkele jaren ook aan deze kant van de oceaan een wat stevigere basis, toch zeker waar het vertegenwoordiging en dealerschap in de Benelux betreft. Sterker nog, je kunt de komende maanden een luisterafspraak maken bij een dealer bij jou in de buurt, en het team van moederbedrijf AudioQuest zorgt ervoor dat de juiste set ter plaatse demonstratieklaar opgesteld zal staan.

GoldenEar en AudioQuest 

Het kan je haast niet ontgaan zijn dat GoldenEar onderdeel is geworden van het pakket van AudioQuest. The Quest Group, het overkoepelende bedrijf achter de Amerikaanse kabelgigant, is ruim twee jaar geleden eigenaar geworden van het eveneens Amerikaanse GoldenEar. In de Benelux, of eigenlijk in heel Europa, dankzij de aanwezigheid van het Europese hoofdkwartier van AudioQuest in Roosendaal, is dat niet onopgemerkt gebleven. Je vindt de luidsprekers en subwoofers van GoldenEar bij steeds meer dealers, en ook op HIFI.NL/.BE zijn er in de voorbije periode aardig wat producten van de Amerikanen aan de tand gevoeld, waaronder de hier rechts afgebeelde Triton Seven.

Het merk heeft een ruime keuze aan luidsprekers voor de huiskamer, voor inbouw en voor home cinema toepassing. De vloerstaande modellen vallen in twee categorieën uiteen: twee volledig passieve types en vier modellen met een ingebouwde actieve subwoofer. Daarnaast zijn er twee boekenplankweergevers en vijf verschillende losse actieve subwoofers te verkrijgen. Voor inbouw en home cinema is er een breed pakket centers, soundbars, satellieten, shelf en standmodellen. Daarnaast zijn er in het leveringspakket inbouwluidsprekers voor in de wand of het plafond.

Lees ook onze review van de GoldenEar SuperSub X en XXL

Juist omdat het GoldenEar aanbod bij de dealers – en ook het aantal dealers – nog beperkt is, heeft AudioQuest in Roosendaal een demoruimte beschikbaar waar alle modellen staan en beluisterd kunnen worden door de klant samen met de dealer. Het samen met de firma Mutrox ingerichte bioscoopzaaltje laat zien en horen hoe een relatief kleine ruimte met GoldenEar inbouw speakers filmbeleving realistisch maakt. Daar wordt nu een soort 'GoldenEar On Tour'-programma aan toegevoegd, zodat je ook bij een dealer bij jou in de buurt terecht kunt.

Als je via onderstaand formulier je gegevens achterlaat én het toelichtingsveld gebruikt om aan te geven A) welke GoldenEar weergever(s) je graag aan het werk hoort en B) bij welke speciaalzaak, dan neemt het team van AudioQuest contact met je op voor de mogelijkheden. Je gegevens worden uitsluitend voor dat doel gebruikt.

Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Opmerkingen.

Kijk voor meer informatie over GoldenEar op de website, goldenear.com.

MERK

EDITORS' CHOICE