Network Media Systems distributeur Sennheiser Consumer hoofdtelefoons

Redactie Hifi.nl | 03 augustus 2022 | Sennheiser

Network Media Systems (NMS) heeft laten weten per 1 augustus de officiële distributie van Sennheiser Consumer hoofdtelefoons in de Benelux te gaan verzorgen. "Al jaren zijn wij trotse partners en wij zijn dan ook blij dat wij onze handen ineen mogen slaan met Sonova Consumer Hearing als het gaat over de distributie. Met Sennheiser mogen wij een zeer gerenommeerd en hoogwaardig audiomerk toevoegen aan ons bestaande portfolio."

Sennheiser assortiment

"Samen met Sonova Consumer Hearing zullen wij de distributie van de Sennheiser Audiophile lijn naar een nog hoger niveau tillen. Al meer dan 75 jaar staat een uitmuntende geluidskwaliteit centraal bij Sennheiser, dit hoor en zie je ook terug in de Audiophile lijn. Deze lijn bestaat onder andere uit de HE1 - HD800S - HD820 – HDV 820 - HD660S – HD 650 – HD600 - IE900 – IE 600. De producten uit deze lijn onderscheiden zich door de hoogwaardige materialen en onderdelen."

Over Sennheiser

We leven en ademen audio. We worden gedreven door de passie om audio-oplossingen te creëren die het verschil maken. Bouwen aan de toekomst van audio en onze klanten opmerkelijke geluidservaringen bieden, dat is wat het merk Sennheiser al meer dan 75 jaar vertegenwoordigt. Terwijl professionele audio-oplossingen zoals microfoons, vergaderoplossingen, streamingtechnologieën en monitoringsystemen deel uitmaken van de activiteiten van Sennheiser, wordt het bedrijf met consumentenapparaten zoals hoofdtelefoons, soundbars en spraakversterkende hearables beheerd door Sonova Holding AG onder licentie van Sennheiser.

Over NMS

Wij importeren en distribueren diverse merken waarbij netwerktechnologie, media en muziek centraal staan. We hebben kennis van netwerktechnologie en hebben liefde voor muziek. We zijn al jaren overtuigd dat het netwerk een perfecte drager is voor streaming-audio. NMS is importeur en distributeur van Audioengine, FiiO, HiFi Rose, iFi Audio, Kinera, Volumio, ikko Audio, RoonLabs en Sendy & Sivga in de Benelux. We zijn gevestigd in Arnhem en richten ons uitsluitend op wederverkopers. | www.networkmediasystems.eu


EDITORS' CHOICE