NIEUWS

Kaartverkoop Dutch Audio Event 2022 gestart: programma 8 en 9 oktober volledig gevuld

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober staat Dutch Audio Event 2022 op de kalender. Zoals vertrouwd wordt DAE gehost op het Koningshof in Veldhoven. Achter de schermen is er hard aan gewerkt om er weer een groot hifi festijn van te maken. Het programma is nog groter en breder dan vorig jaar, dus kijk snel op dutchaudioevent.nl – waar de kaartverkoop inmiddels ook gestart is!

Dutch Audio Event: wat kunnen bezoekers verwachten?

Het Dutch Audio Event staat bol van aantrekkelijke audio in alle prijsklassen. Bijna nergens anders vind je zoveel mensen met een voorliefde voor hifi. Ieder jaar weer worden er nieuwe vriendschappen gesloten en kunnen de mensen onderling praten over audio. Ook deze editie wordt er uiteraard weer volop aandacht gegeven aan de nieuwste producten op het gebied van high end audio en head-fi. Sterker nog, het programma aan de deelnemerskant is al helemaal uitverkocht. Of sluit aan bij een lezing of presentatie over de meest uiteenlopende audio onderwerpen, en neem tussendoor even de tijd om te genieten van live optredens. Muziek is tenslotte de emotie die onze liefde voor audioapparatuur laat bloeien.

Op de website vind je alvast een overzicht van alle distributeurs en partijen die aanwezig zullen zijn. Na de zomervakantie zullen we kunnen gaan delen met welke merken en eventueel specifieke sets zij uit gaan pakken. Wat we op basis van de inschrijvingen al wel weten, is dat het geheel een nog groter event wordt dan DAE 2021!

Dutch Audio Event: iedereen is welkom

Van jong tot oud, iedereen is welkom. Ben je trouwe lezer en zou je het fantastisch vinden om je droomset eens te beluisteren? Dit is je kans. Want hoe meer audio zielen, des te meer audio vreugde. Ben je jonger dan 15 jaar? Dan is de entree zelfs gratis, want we bereiken met liefde ook de nieuwe generatie enthousiastelingen!

Parkeerkosten? Daar doet het Dutch Audio Event niet aan. Dat was in het verleden niet zo en ook dit jaar is het voor iedereen gratis parkeren. Degenen die met het openbaar vervoer komen, kunnen vanaf station Eindhoven met verschillende bussen gemakkelijk voor de deur bij de Koningshof komen.

Tickets zijn nu verkrijgbaar, dus wacht niet te lang. Ga naar dutchaudioevent.nl/tickets/ om tickets te bestellen.


EDITORS' CHOICE