NIEUWSiEar Tilburg

AudioQuest draait het om op Audio Show iEar'

Sommige ideeën zijn zo logisch, dat je je afvraagt waarom je het nog niet eerder gezien hebt. Zo ook in de luisterruimte van AudioQuest dit weekend. 

Het team van The Quest Group uit Roosendaal heeft zo'n 40 kilometer ten oosten van hun Europese hoofdkwartier namelijk niet alleen de gebruikelijke stand op de tweede verdieping, maar ook een eigen luisterruimte. Dat was voorheen niet altijd evident, ten eerste omdat je de kabels van het Amerikaanse merk toch al bij heel veel andere merken in de demosets vindt, en ten tweede omdat de heren graag direct met de bezoekers in gesprek gaan in de grote hal, maar met GoldenEar in het pakket willen ze natuurlijk ook zelf wel wat demonstreren. 

Overigens kun je bij AudioQuest op shows zoals die van iEar' regelmatig terecht voor A/B-testen, dus het is zeker niet de eerste keer dat we een dedicated luisterruimte bij de kabelgigant aantreffen. Maar wat deze keer extra opviel, is de opstelling. Want om een set Triton One.R speakers van GoldenEar aan te sturen, is een aantal fraaie oplossingen van Primare aangewend (de PRE35 en de A35 MkII). Dat valt je echter niet direct op, want: het hele audiorack is omgedraaid. Wel zo logisch, toch   als je vooral de kabels uit wil lichten? 

'Mythical Creatures? Nee hoor, ik zie ze dáár!'

MERK

EDITORS' CHOICE