NIEUWS

Dutch Audio Event 2024 op 5 & 6 oktober: koop nu je kaartje!

Redactie Hifi.nl | 27 augustus 2024

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2024 ben je weer van harte welkom in de Koningshof in Veldhoven voor een weekend in het teken van het beste en het nieuwste op gebied van audio.

 Zien we je daar?

We kunnen je natuurlijk uitgebreid vertellen wat je zoal mag verwachten. En dat gaan we ook doen, want al in de zomer start de promotie rond de aankomende editie in oktober. We delen vanaf september volop details vanuit de deelnemers en lichten dan diverse onderdelen uit het programma uit.

Voor nu kijken we graag even terug naar wat highlights van 2023, 
de grootste en met stip ook bestbezochte editie van onze show: 

DAE AFTERMOVIE 2023

DAE 2024

  • 250(!) merken in maar liefst 60 kamers, inclusief een dedicated bioscoop
  • Een heel weekend livemuziek
  • Lezingen van Hans Beekhuyzen, Daudio, Grimm Audio, John Devore en meer fabrikanten
  • Verbeterd aanbod van horeca (details volgen!)

Voorpret 2024

Hoe we die fantastische editie van 2023 gaan overtreffen? Om te beginnen zijn *bijna* alle expositieruimtes nu al door de vele verschillende deelnemers geboekt – waardoor we op vorig jaar vooruitlopen. Er komen meer merken, meer producten en er zal bovendien meer te beleven zijn in de foyers. Ook is er een tweede entree bij de Flevoland foyer om de drukte op met name de ochtenden op te vangen.

Wil je weten welke merken er al bevestigd zijn, houd dan de website van DAE in de gaten en neem een kijkje op de merkenpagina. Niet alle exposanten hebben precies aangegeven welke merken ze dit jaar mee gaan nemen, wat soms pas een paar weken voor de beurs duidelijk is, maar alles wat we wèl weten staat al op onze website.

Gratis toegang tot 18 jaar

Wist je al dat kinderen tot 18 jaar GRATIS toegang krijgen op de editie van 2024? Voor elke volwassenkaart kan je 1 gratis kinderkaart bestellen. Er is dus geen reden meer om niet een van de (klein)kinderen mee te nemen en hen een echte audio-ervaring te bezorgen!

Gratis beursmagazine

Ook dit jaar sturen we het gedrukte DAE-magazine geheel GRATIS naar iedereen die vooraf een toegangsbewijs heeft gekocht. Let dus goed op bij het bestellen van je kaartje, want je kunt daarbij aangeven of ook jij een week voor aanvang het magazine wil ontvangen. Deze aanbieding is geldig t/m 22 september. Uiteraard ligt het magazine ook op je te wachten op de beurs, maar thuis alvast inlezen en oriënteren is wel zo fijn toch?

Het beursmagazine is overigens voor iederéén gratis aan te vragen. De link volgt binnenkort.

Nóg meer voorpret, maar dan vanuit een terugblik? Lees dan de volledige samenvatting op HIFI.NL, of in het Engels de prachtige showverslaggeving van het team van HIFI PIG. En: dit artikel over de DAE-ambities.

Ticketverkoop is gestart, klik hier om te bestellen!


EDITORS' CHOICE