MERK
Over Bryston

Bryston Ltd. ontwerpt en produceert al meer dan 35 jaar ultramoderne gespecialiseerde elektronica voor zowel de consumenten- als de professionele audiomarkt. Bryston zet zich in voor het produceren van het meest nauwkeurige en betrouwbare product dat beschikbaar is door een uitgebreide onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling in stand te houden die voortdurend op zoek is naar manieren om de prestaties, waarde en betrouwbaarheid van de producten te verbeteren. De ingenieurs van Bryston worden nooit beperkt door ontwerpkosten voor functionaliteit. Integendeel, Bryston daagt hun ingenieurs uit om de beste producten te maken die ze kunnen; om de beste componenten te vinden en te gebruiken; om Bryston-apparatuur steeds dichter bij perfectie te brengen, terwijl de prestaties en betrouwbaarheid worden gemaximaliseerd.

In navolging van de fijne traditie van ambachtelijk vakmanschap wereldwijd, wordt elk audiocomponent met de hand gemaakt door mensen die er enorm trots op zijn het allerbeste te bouwen. Elk onderdeel wordt met de hand geselecteerd en geïnstalleerd, elke draad wordt met de hand gesneden en gebogen en elke verbinding wordt met de hand gesoldeerd. Op de consumentenmarkt produceert Bryston ultramoderne audio-elektronica die bedoeld is om de eigenaar de meest muzikaal nauwkeurige en betrouwbare uitvoeringen te bieden die beschikbaar zijn. In de professionele markt biedt Bryston versterkers voor opnamestudios, radio- en televisie-uitzendfaciliteiten en geluidsversterkende toepassingen zoals stadions en arenas, enz.

Elk van de volledig geassembleerde producten van Bryston wordt vóór verzending uitgebreid getest. Tijdens 100 uur continu testen worden Bryston-versterkers bewaakt via een reeks ingangscycli en thermische stressniveaus om een ??breed spectrum aan operationele belastingen te dupliceren. Als er storingen optreden, zal Bryston deze tijdens het fabricageproces opvangen, voordat u het product in gebruik gaat nemen. Brystons toewijding aan het creëren van de meest betrouwbare producten blijkt duidelijk uit hun 20 jaar analoge en 5 jaar digitale garantie. Met producten van Bryston kunt u genieten van een generatie geluid, muziek en ongelooflijke prestaties. Bryston is gevestigd in Peterborough, Ontario, Canada, net ten noordoosten van Toronto, en wordt verkocht via meer dan 150 dealers in Noord-Amerika en 60 landen over de hele wereld.

FOTO'S