MERK

Atma Sphere

Over Atma Sphere

Atma Sphere is een van de bekende audio fabrikanten uit de US en maakt al 40 jaar high end audio. Atma Sphere heeft vele patenten op haar OTL techniek en alles wordt met de hand gebouwd!

Atma Sphere maakt een van de beste OTL versterkers in de high end markt.  "Output transformerless technology” zorgt voor snelle, dynamische en zeer transparante weergave. Hierdoor kunnen OTL versterkers zich meten met de allerbeste transistor versterkers.

Quote van de importeur Big Boys Audio Toys: wij durven Atma Sphere nast de grote merken te zetten als Pass Lab, Dan d’Agostino of Goldmund en zijn van mening dat Atma Sphere zich kan meten aan de versterkers uit de hoogste prijsklasse. De muzikaliteit is naar eigen zeggen indrukwekkend, mede door die specifieke ‘buizensound’. Atma Sphere speelt moeiteloos die moeilijk aan te sturen speakers zoals eletrostaten of andere hoog efficiënte speakers aan. Niet alleen zijn deze buizenversterkers prachtig om te zien, maar ze leveren ook indrukwekkende prestaties.

Nieuws
Video