NIEUWSThule

Thule AB

Redactie HiFi.nl | 29 juni 2003 | Thule

Onderstaand bericht is een ingezonden mededeling:

Op verzoek van vele gebruikers presenteert de Deense High End fabrikant THULE AUDIO haar nieuwe universele en programmeerbare afstandbediening, de RC250. De RC250 vervangt al uw huidige A/V afstandbedieningen en is vanuit de fabriek voorgeprogrammeerd voor THULE componenten. U kunt zowel gebruik maken van de aanwezige menutoetsen als van het (verlichte) aanraak gevoelige LCD scherm.

Navigatie door de diverse menu’s is zeer eenvoudig. Ook kunt u met één druk een aantal commando’s achter elkaar programmeren. De THULE RC250 maakt gebruik van het Pronto software platform en is in samenwerking met Philips ontwikkeld. Zo is bijvoorbeeld het infrarode frequentiebereik speciaal voor THULE aangepast. Hoewel de RC250 hergeprogrammeerd kan worden voor ongelofelijk veel andere merken, kunnen andere universele afstandbedieningen niet hergeprogrammeerd worden voor THULE componenten. Met het Pronto platform kunt u via internet vele hulpmiddelen, macro’s, en profielen downloaden die u nog meer controle over de veelzijdige RC250 geven!

Thule afstandsbediening

De THULE RC250 heeft een verkoopprijs van € 449, - en is uitsluitend via geselecteerde THULE dealers leverbaar. Kijk voor een overzicht van THULE dealers op de website van importeur Penta Electronics bv te Geldermalsen.

Highlights RC250 Universele Afstandbediening:

  • Zeer fraaie afstandbediening voor THULE en alle andere merkenvolgens hoogwaardig Pronto platform.
  • Aangepast voor alle THULE codes, inclusief PR250 & PR350 processors 
  • Zowel te bedienen met toetsen als met TouchScreen LCD paneel 
  • Te upgraden via Pronto Website

EDITORS' CHOICE