NIEUWS

Uitreiking Tivoli Songbook

Redactie HiFi.nl | 12 februari 2007 |

Uitreiking Tivoli Songbook

In de maand december maakten abonnees van HiFi.nl kans op het winnen van een bijzondere Tivoli Audio 100 Years of Broadcast Songbook. Eind december publiceerden wij de naam van de gelukkige winnaar. Afgelopen week vond de uitreiking plaats bij Botman MultiMedia in Hoorn.

De Tivoli Audio 100 Years of Broadcast Songbook is een speciale editie vanwege het feit dat honderd jaar geleden de eerste radio uitzending plaatsvond. Meer hierover is te lezen in het artikel dat wij plaatsten in verband met de verloting.


Egwin van Althuis (links) en Jasper Zwijsen

De Tivoli Audio 100 Years of Broadcast Songbook werd beschikbaar gesteld door Audiac, en de uitreiking vond zoals gezegd plaats bij de firma Botman MultiMedia in Hoorn. Op de foto ontvangt de tevreden winnaar Egwin van Althuis de Tivoli Songbook uit handen van Jasper Zwijsen van Botman MultiMedia.

Mede namens Audiac wensen wij Egwin nogmaals veel plezier met zijn nieuwe aanwinst, en we bedanken Botman voor de gastvrije ontvangst in hun sfeervolle winkel, en Audiac voor het beschikbaar stellen van de prijs.

 

 


EDITORS' CHOICE