NIEUWSOehlbach

Oehlbach introduceert PRO IN

Redactie HiFi.nl | 16 april 2008 | Oehlbach

(ingezonden mededeling)

Speciaal voor de installers heeft Oehlbach de productlijn PRO IN ontworpen. Deze productlijn omvat een grote hoeveelheid producten die specifiek voor de installers zijn ontwikkeld of aangepast. Zo zijn alle kabels in verband met brandvertragende eigenschappen halogeenvrij en zijn de luidsprekerkabels voorzien van stijvere en gladdere buitenmantels om het verleggen van de kabel te vereenvoudigen. Om de uitstraling van de inbouwpanelen te vergroten is gekozen voor het gebruik van edelstaal.



Oehlbach zou Oehlbach niet zijn als een belangrijke introductie niet gepaard gaat met een echt nieuwe ontwikkeling. De PRO IN lijn wordt opgesierd met de eerste, zelf te confectioneren HDMI kabel. Deze kabel kan tot een lengte van 15 meter HDMI 1.3b aan in natuurlijk 1080p formaat. Voor de confectie is geen speciaal gereedschap nodig. Ideaal indien een HDMI kabel door een “te” dunne pijp getrokken moet worden. Om HDMI over nog langere lengtes te transporteren is er een netwerk extender via Cat 7. HDMI 1.3b/1080P kan zo tot over een lengte van 50 meter getransporteerd worden. Om HDMI kabels te kunnen testen op goede werking staat er ook een HDMI kabeltestset ter beschikking. Door de splitsing van de zender en ontvanger kunnen ook al gelegde kabels gemakkelijk en probleemloos worden getest.



Naast een veelheid aan soorten kabels (luidspreker, HDMI, VGA, S-VHS, Component, Toslink, Digital 75 Ohm, Audio, Cat 7 en Antenne) vormt het inbouwprogramma een belangrijk onderdeel. Het nieuwe inbouwprogramma biedt mogelijkheden om inbouwpanelen toe te passen in vrijwel alle gangbare schakelmaterialen van o.a. Jung, Gira, Busch-Jäger, etc. Ook hier geldt weer dat de bekende degelijkheid van Oehlbach tot in de details is doorgevoerd. Zo zijn alle connectoren natuurlijk hoogwaardig verguld en gemonteerd op panelen van edelstaal. De panelen zijn leverbaar voor aansluiting van alle gangbare soorten kabel, waaronder ook optisch en HDMI. Meestal zijn ze leverbaar in een soldeer- en kabelaansluiting.

De PRO IN catalogus is te downloaden via www.servi-q.nl (Oehlbach > Productinformatie)

MERK

EDITORS' CHOICE