NIEUWSNaim Audio

Naim/Bentley event bij Aelivé

Redactie HiFi.nl | 20 november 2009 | Naim Audio

(Ingezonden mededeling)

Pak uw agenda erbij want eind november staat er een groots evenement op stapel wat u niet voorbij kan laten gaan. Aelivé hifi Projecten en Speksnijder interieurarchitectuur organiseren i.s.m. Naim en Bentley een exclusief evenement in het centrum van Bergambacht.

Hoewel Naim al jaren zeer succesvol is binnen de hi-fi markt, zijn het met name de kwaliteitskenners die bekend zijn met de producten van deze fabrikant. Zo ook de kenners van één van de beste Britse automerken: Bentley! Het is niet voor niets dat Bentley Motor Cars Naim heeft gevraagd om hun limousines te voorzien van de beste geluidsapparatuur. Natuurlijk kon Bentley een samenwerking aangaan met elk willekeurig audiomerk. Waarom Naim Audio? Omdat zij net als Bentley vakmanschap en ambachtelijk expertise hoog in het vaandel hebben staan.

Het Naim event biedt u de gelegenheid om kennis te maken met Naim en de samenwerking met Bentley. Heeft u wel is in een Bentley gezeten? Wilt u het beste ‘factory installed’ geluidssyteem horen? Dan bent u bij deze uitgenodigd om dit te beleven, want Aelivé haalt voor de gelegenheid namelijk de allernieuwste Bentley Continental GTC SPEED convertible naar Nederland. Dus voor alle auto- en muziekliefhebbers is het een idee om 26, 27 of 28 november te noteren.

Naast deze beleving vertellen wij u graag alles over integratie van audio bij u thuis en de toekomst van muziek in huis. Er worden demonstraties gegeven met diverse Naim opstellingen o.a. in combinatie met het oer Nederlandse Van Buren audio design. Ook wordt er gedemonstreerd met de topset van Naim (prijsindicatie €85.000,-) speciaal voor de gelegenheid is de hele showroom aangekleed en opgemaakt met het nieuwste op het gebied van interieurstoffen. Honderden kaarsen bieden een warme ambiance en de huiskok ondersteunt de sfeer met heerlijke hapjes.

Wilt u volledig op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen op audio, video en interieurgebied mis dan dit evenement niet!

Download hier de uitnodiging.

MERK

EDITORS' CHOICE