NIEUWSTeufel

Teufel Aureol Groove hoofdtelefoon

Redactie HiFi.nl | 21 september 2010 | Teufel

Teufel introduceert zijn eerste set in-ear headphones, de Aureol Groove. Vandaag de dag luistert het gros van de muziekliefhebbers voornamelijk naar muziek via een iPod/iPhone of ander soort MP3-speler, headphones zijn wellicht de meest gebruikte vorm van speakers. Met de Aureol Groove biedt Teufel headphones met een stijlvol design gecombineerd met audiokwaliteit zoals je dat van een Teufel product kan verwachten.

Gewapend met de bekende T van Teufel op de zijkant hebben de oordopjes van de Aureol Groove een modern en strak uiterlijk. Ook het basgeluid dat uit de twee kleine oordopjes komt is des Teufel`s: diep, levendig en zeer transparant. Goed en helder basgeluid zorgt voor de helft van het luisterplezier van de hedendaagse muziekstijlen; de lage tonen zorgen vaak voor het ritme en brengen de ‘Groove’ in muziek. Goed geluid houdt echter niet op bij een flinke bas, dus ook de hogere tonen worden met de Aureol Groove niet verwaarloosd (frequentiebereik: 20-20.000 Hz). Ook bij het hard afspelen van muziek blijft het geluid zuiver en mooi, zodat je ongeacht het volume optimaal van je muziek kunt genieten.



Op maat voor ieder oor
De Aureol Groove is ontworpen om perfect te passen in het oorkanaal van de gebruiker, zodat externe geluiden geblokkeerd worden en enkel de muziek het gehoor zal bereiken. De in-ear headphones van Teufel zijn dan ook perfect voor gebruik in lawaaiige omgevingen, zoals in de trein of het vliegtuig. Met de meegeleverde siliconenoordopjes in drie verschillende maten zijn de Aureol Groove headphones bovendien passend te maken op vrijwel ieder oor.



Verkrijgbaarheid en prijs
De Aureol Groove is leverbaar via de Teufel website en kost 69 euro. De headphones worden standaard geleverd met en handig hoesje, zodat de oordopjes ook als ze niet gebruikt worden onbeschadigd blijven. Meer informatie, waaronder technische specificaties zijn te vinden op de Aureol Groove productpagina.

MERK

EDITORS' CHOICE