NIEUWSGuru

Vandaag - Luistershow Guru, Unison Research en Wadia

Om te bewijzen dat High End audio niet altijd extreem duur hoeft te zijn organiseert Gydotron Audio op 23 juni een luistershow. Dit keer wordt er gebruik gemaakt van de Guru QM10 Two en de Unison Research Simply Italy, en is ook de net gelanceerde Wadia 121 toegevoegd aan het programma.

 

De Guru QM10 Two is iets meer dan drie jaar na de introductie van de QM10 gelanceerd. De Two bestrijkt met zijn nieuwe drivers een grotere bandbreedte, van 30Hz tot 30KHz. Het resulteert, volgens Guru Pro Audio, in een hogere resolutie, extreem lage vervorming en een accuratere soundstage. “Dit is de eerste kleine monitor speaker die niet probeert te lijken op een grote,” vertelt Gydotron Audio. “Hij klinkt ook werkelijk als een grote speaker met een geweldige bassound.”

De heer Sacchetti heeft het Simply Two concept kunnen verbeteren door het steeds verder optimaliseren van de uitgangstrafo’s. Hierdoor kan de Unison Research Simply Italy bijna als een triode functioneren. De ringkern transformator, welke in eigen huis is ontwikkeld, zorgt voor een minimaal elektrisch verlies en een optimale spreiding van de magnetische flux.

 

De Wadia 121 is een DAC/Digitale voorversterker met alle technieken die de echte liefhebbers kennen uit de topklasse Wadia producten. Digitale Audio Signalen worden geprocessed door Wadia’s eigen Digimaster Upsampling en Digitale Filter techniek die alle binnengekomen signalen doorsampled naar 32bit/1,4MHz. De digitale volumeregeling functioneert middels Wadia’s 32bit algoritme en maakt een verliesvrije, directe connectie tot de eindversterker mogelijk. In de maximale volume setting gedraagt de Wadia 121 zich als een ‘normale’ DAC. Uiteraard is de Wadia 121 voorzien van een 24bit/192kHz compatible Asynchrone USB aansluiting voor hoogwaardige weergave vanaf een computer of bijvoorbeeld MAC mini. 

Benieuwd geworden naar de twee producten? Neem dan op 23 juni een kijkje bij Gydotron Audio. Iedereen is welkom van 13.00 – 21.00 uur en kan dan genieten van muziek van Peter Gabriel. “Volgens ons één van de meest vernieuwende rockartiesten van de laatste decennia,” vertelt Gydotron Audio.

Adres:
Gydotron Audio
Veldvenne 18
2970 Schilde 
Website 


EDITORS' CHOICE