REVIEWExposure

Exposure MCX High-End set

Werner Ero | 01 februari 2009 | Fotografie Werner Ero | Exposure | Importeur: Top HiFi

Nog maar net bekomen van het schrijven van het zeer uitgebreide Naim verhaal in Music Emotion 1 van dit jaar, blijkt dit Britse eiland nog veel meer moois en vooral verrassends voor mij in petto te hebben. In de luisterruimte dit keer een bijzonder hoogwaardig en verrassend compleet systeem waarbij er naast bekabeling, alleen nog maar voor een paar werkelijk goede en tonaal passende luidsprekers gezorgd hoeft te worden. Ook al zijn de testobjecten vooral bedoeld als een perfect op elkaar afgestemde set. De losse componenten kunnen ook gewoon apart worden aangeschaft en daardoor (tijdelijk?) met iets anders worden gecombineerd.

U kunt dus bij aanschaf, als uw portemonnee de financiële uitgave niet in één keer kan dragen, gefaseerd te werk gaan Het totaal is weer zo’n heerlijk eigenzinnige cocktail, zoals het producten uit deze streek betaamd en zelfs uw audiorack heeft u niet eens meer nodig! Graag stel ik u voor aan de superoriginele Exposure MCX high-end set.

Voorafgaande aan deze test moet ik u eigenlijk in alle eerlijkheid bekennen dat het merk Exposure tot nu toe voor mij altijd een grote onbekende is geweest. Ik zal er vast en zeker wel eens wat over hebben gelezen maar daar is het eigenlijk altijd bij gebleven. Een mogelijke reden zou kunnen zijn dat het merk tot nu toe voornamelijk mid-fi producten heeft gemaakt. Iets waar natuurlijk absoluut niets mis mee is, maar de uitstraling van een merk wordt er wel mede door bepaald en in een markt die vergeven is van de mooiste en meest kostbare high-end producten, valt zo’n merk dan natuurlijk veel minder op.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE