Te Koop Harbeth M40.2 Anniversary Incl stands

1572 x bekeken | geplaatst op 27 november 2023

Zie toelichting



kenmerken

Merk Harbeth
Categorie Luidspreker front
Type Monitor
Serienummer
Conditie Nieuw
Bouwjaar 2023
Geplaatst op 27-11-2023

Beschrijving


Speaker is (bijna) nieuw juli 2023 met alle dozen en certificaten die erbij horen inclusief nieuwe fish tank stands met incl Music control Trebol ontkoppelaars (480 euro). kleur Walnoot ( Woonplaats: Westerhaar maar kon deze niet selecteren)
Reden verkoop:
Ik heb ze een 8 maanden geleden nieuw gekocht om uitgebreid te beluisteren maar ook om ze dan weer door te verkopen. Ze klinken geweldig met pop, klassiek (orkesten groots !) jazz( brassband geweldig ) een enorm soundstage en mocht er nog wel is twijfel bestaan over het laag van een Harbeth die twijfel bestaat niet bij de M40.2 ( Anniversary gelijk aan XD ), echt geen sub nodig ! Deze speaker weegt ook gewoon 38 kg.
Harbeth is één geweldige speaker en geeft je een enorme muziek belevenis.
Nieuw prijs 17500 euro
Harbeth M40.3 XD vanaf 19500 euro de opvolger van de M40.2 Anniversary en technisch gelijk
prijs 1
Vraagprijs 15000 euro.



Internet beschrijving:
Een voorbeeld van natuurlijkheid, gemak en rust. Een groots en dynamisch geluidsbeeld en een ongelooflijke muzikaliteit maken deze speaker tot een de van beste in zijn klasse. Harbeth bestond in 2017 40 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden! Om deze reden bracht Harbeth speciale ‘40th Anniversary Limited Edition‘ versies van een aantal van hun modellen op de markt.

-Luxe ’40th Anniversary Limited Edition’ badge op grille, baffle -en achterzijde (magnetisch op de grille)
-WBT NextGen aansluitingen
-Audiofiele polypropyleen condensatoren in het wisselfilter
-Custom bi-wire links voor de SHL5plus
-Custom Harbeth interne kabel

De Harbeth Monitor 40.2 -40th anniversary is gebouwd op het succes van de wereldwijd bekroonde Harbeth M40.1.(niet meer leverbaar)

Efficiënter, aangepast aan een breed scala aan luisteromgevingen, perfect gebalanceerd over de gehele audio band, transparant en aantrekkelijker neemt de Harbeth Monitor 40.2 Domestic het beroemde Harbeth-geluid naar een nieuw niveau van realisme. Met een fascinerende en verslavende presentatie, produceert Harbeth’s vlaggenschip een groot, dynamisch en onvergetelijke sonische ervaring. De M40.2 gedijt het beste in een wat grotere luisterruimte, waar zijn absolute controle en overzicht, klankechtheid en complete vanzelfsprekendheid maatstaven zet, ongeacht prijs.

De Harbeth 40.2 40th anniversary is alleen beschikbaar in walnoot fineer
(wij durven te beweren dat de 40th anniversary op klankmatig op het zelfde niveau presteert als de XD uitvoering,volgens velen zelfs beter….)

In een gesprek met Alan Shaw vertelt hij dat de verschillen tussen de nieuwe XD-series en de 40th-anniversary modellen minimaal zijn. Als je de specificaties nauwkeurig bestudeert dan zal je geen verschil kunnen ontdekken. Immers de woofers, tweeters, afmetingen, behuizing zijn identiek. De specificaties vertellen natuurlijk niet het volledige verhaal, maar Alan bevestigt “If it ain’t broke don’t fix it”. De 40th-anniversary modellen vierden een belangrijke mijlpaal in de geschiedenis van Harbeth en zijn met recht een gelimiteerde serie. De nieuwe XD modellen nemen het stokje weer over en gaan verder waar het jubileummodel is gestopt




EDITORS' CHOICE