NIEUWSC.E.C.

Hear Everything Audio importeur C.E.C.

Redactie HiFi.nl | 20 september 2012 | C.E.C.

Met directe ingang is Hear Everything Audio Import, bekend van Guru luidsprekers, distributeur van C.E.C. in de Benelux geworden. De importeur is verheugd over deze waardevolle aanvulling op zijn programma.

"C.E.C. is met zijn snaaraangedreven loopwerken net als Guru een uniek audiomerk", verklaart Ton van der Veeken desgevraagd. Het C.E.C. productengamma is onlangs sterk vernieuwd met de TL3N als superieure opvolger van het TL51 loopwerk. De TL3N heeft net als de topmodellen TL1N en TL0X een dubbele snaaraandrijving, op loopwerk en laser.


C.E.C. CD3N

Compleet nieuw in het C.E.C. gamma is de D/A converter, de DA3N die via verbeterde C.E.C. superlinkverbindingen aan de TL-3N gekoppeld kan worden. De superlink bestaat uit vier aparte coaxiale connectoren voor respectievelijk DATA, MCK, LRCK en BCK. De MCK verbindt de TL3N met de masterclock uit de DA3N, de overige poorten zijn uitgangen. Superlink zorgt voor een superdynamische en transparante weergave. 

In november brengt C.E.C. nog de cd-speler CD3N naar de markt. Loopwerk en D/A converter zijn al tijdens de X-fi show te beluisteren in ruimte 7 van de Koningshof. Voor meer informatie kun je kijken op de website van C.E.C. of op de website van Hear Everything Audio Import


EDITORS' CHOICE