REVIEWRevel

Revel bij Beter Beeld & Geluid

Het is voorjaar en dus showtime in hifi-land. Beter Beeld &Geluid uit Hilversum organiseerde een tweetal shows rondom het luidsprekermerk 'Revel' en heeft voor de komende weken ook themashows op de agenda staan.

Het luidsprekermerk Revel is onderdeel van Harman. Harman is een business organisatie die de afgelopen decennia een groot aantal merken op het gebied van consumenten en professionele audio heeft overgenomen. Dat is momenteel een trend in de markt. Bekende merken zoals Quad, McIntosh, Leak, Sansui, Denon, Audio Research en vele anderen zijn niet langer zelfstandig.

De 'brandname' of de hele organisatie wordt overgenomen door multinationals. In geval van Harman blijven de merken als min of meer zelfstandige businessunits bestaan en houden hun eigen identiteit. Ze profiteren wel van de schaalvoordelen die Harman biedt en de enorme research- en kennisfaciliteiten zijn beschikbaar voor alle merken in het portfolio. Revel maakt deel uit van de zogenaamde Harman Luxury Audio Group, waar ook Mark Levinson, Lexicon en JBL Synthesis te vinden zijn. Binnen de Harman groep zijn ook JBL en Infinity vertegenwoordigd.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF

MERK

EDITORS' CHOICE