NIEUWSNaim Audio

Naim en PMC bij Alpha Brasschaat


Redactie HiFi.nl | 22 november 2013 | Naim Audio

Onlangs is de nieuwe winkel van Alpha in Brasschaat (Maria-ter-Heide) geopend, met een aantal bijzondere openings-evenementen. Tijdens de opening stond Japan in de spotlight, ditmaal is Groot-Brittannië aan de beurt.

Vier dagen lang staat de nieuwe winkel in het teken van Naim Audio, gecombineerd met PMC luidsprekers en bekabeling van The Chord Company. De start zal plaatsvinden op donderdag 28 november, en de show loopt door tot en met zondag 1 december.

Op donderdagavond 28 november van 19-21u kun je er terecht om een demonstratie te ervaren van Doug Graham met een voorwoord van Paul Stephenson (Naim's Managing Director). Op typisch Britse wijze zal hij je bekend maken met de nieuwste producten van Naim op het gebied van streaming en versterking. Je bent al vanaf half zeven welkom; Alpha ontvangt je met een hapje en een drankje.

Wil je zeker zijn van een plek, maak dan vooraf je komst (en aantal personen) even kenbaar via info@alphahighend.be.

Het gehele weekend staat er een Naim top-systeem uit de 500-serie opgesteld met de nieuwe FACT.12 luidspreker van PMC. De bekabeling van het systeem komt van The Chord Company. Een 100% Made in Britain-systeem dus.

Daarnaast kun je kennismaken met de Uniti all-in-one producten, en de gemakkelijke bediening via iPad ervaren. Op zondag zal er vanaf 12u tevens live muziek zijn; coverband The Rolling Beatles. Hoe Brits wil je het hebben?

NAIM, PMC & THE CHORD COMPANY
ALPHA HIGHEND SOUND & VISION BRASSCHAAT

  • Donderdag 28 november 10-17u (Speciale demoavond:19-21u)
  • Vrijdag 29 november 10-17u
  • Zaterdag 30 november 10-17u
  • Zondag 1 december 10-17u

Alpha Highend Sound & Vision Brasschaat is gemakkelijk te bereiken en ligt op ongeveer dertig minuten van Breda. Op de E19 richting Antwerpen neem je Afslag 4 Brasschaat / Sint-Job-in-‘t-Goor, en volg je de aanwijzingen richting Brasschaat (Sint-Jobesteenweg). Aangekomen bij de Bredabaan sla je linksaf bij het Texaco tankstation. Na ongeveer twee kilometer zie je Alpha aan de linkerzijde, naast de B&O winkel.

Adres: Bredabaan 1031, B-2930, Brasschaat (Maria-ter-Heide), +32 (0)3 653 51 01.

MERK

EDITORS' CHOICE