NIEUWSSiltech

De evolutie van Siltech

Redactie HiFi.nl | 25 oktober 2015 | Siltech

Voor de oorsprong van Siltech moeten we inmiddels al ruim drie decennia terug in de tijd, wanneer het bedrijf – Silver Technology – in 1982 in Elst wordt opgericht. De SEPA Power Amplifier is het startpunt van een succesvolle reeks innovatieve apparatuur die zijn fundament vindt in zowel muziek als techniek, en zowel wetenschap als bezieling. Importeur D&D Audio zette een artikel over de evolutie van Siltech online.



Siltech wordt uitsluitend gemaakt in Nederland, door een hecht team van gekwalificeerde technici. Het merk is overtuigd van de kracht en ervaring van het in-house team, mede dankzij de meest geavanceerde meetapparatuur en de nieuwste inzichten. De benadering is er één van pure wetenschap. Ontwerpen, doormeten, analyseren, verbeteren en ontwerpen.

Als een gespecialiseerd elektronica engineer heeft Rijnveld met Siltech meer dan een aantal mijlpalen in het hifi-landschap geplaatst. In recente jaren zijn onder meer de Pantheon – Siltech’s eerste luidspreker in 2007 – en de SAGA-lijn in 2008 daar voorbeelden van. 

Lees het complete artikel over Siltech op de website van D&D Audio. 


EDITORS' CHOICE