CES 2016: Bang & Olufsen BeoSound 35

Redactie HiFi.nl | 08 januari 2016 | Bang & Olufsen

Bang & Olufsen presenteert: de BeoSound 35. "Het unieke design van de BeoSound 35 van Bang & Olufsen voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de persoonlijke luisterbeleving."

"Het design en geluid van de BeoSound 35, het nieuwe all-in-one muzieksysteem van Bang & Olufsen, laten zich het beste omschrijving als ‘etherisch mooi’," aldus de vertegenwoordiging bij de CES presentatie.

De BeoSound 35 moet een goed gebalanceerd geluidsprofiel bieden dat werd ontworpen om een hele ruimte te kunnen vullen. Het onmiskenbare Bang & Olufsen-design heeft een aanraakinterface, biedt verschillende plaatsingsopties, connectiviteit met mobiele apparaten en geïntegreerde toegang tot muziekstreamingdiensten als Spotify en Deezer. De slanke BeoSound 35 is maar liefst één meter breed met een lichte vijfhoekige vorm en een zwart textielfront. Een opvallend design met elegante proporties dat moeiteloos met uw interieur zal samensmelten.

Het muzieksysteem laat zich met de BeoRemote One of de BeoMusic App bedienen en kan worden geïntegreerd in een BeoLink Multiroom-systeem. De BeoSound 35 is eveneens compatibel met apparatuur met AirPlay, Bluetooth en DLNA. De BeoSound 35 is vanaf midden april 2016 verkrijgbaar in de Bang & Olufsen-showrooms. De adviesprijs bedraagt € 2.295.

MERK

EDITORS' CHOICE