NIEUWSAudioZaal

Last minute primeurs bij AudioZaal-show

Op zaterdag 15 en zondag 16 oktober organiseert AudioZaal de ‘Met HiFi de boer op’ show in de Green Village in Nieuwegein. Naast de eerder bevestigde merken zijn er last minute nog drie primeurs toegezegd.

Cyrus One

De eerste primeur komt van de andere kant van het Kanaal: de Britse Cyrus One. Hoewel de inspiratie vooral is gehaald uit de allereerste versterker van Cyrus, zo’n dertig jaar geleden, is alles aan de One gloednieuw. Deze klasse D-versterker levert 2 x 100 watt, is uitgerust met aptX Bluetooth én een ingang voor je platenspeler. Na de show van dit weekend zal de Cyrus One permanent demonstratieklaar staan bij AudioZaal.

Micromega M-One

Tout est possible – alles is mogelijk. Het moet bijna wel de gedachte geweest zijn van het Franse Micromega toen ze de M-one ontwikkelden. Want hoewel hij gepresenteerd wordt als een versterker, is het ook een streamer en DAC met akoestisch correctiesysteem. Bovendien kan de M-One niet alleen geleverd worden in de standaard kleuren grijs en zwart, maar biedt Micromega de mogelijkheid om je compleet unieke kleur te kiezen. Oh ja, ophangen is ook gewoon mogelijk.

Het enige minpuntje? De M-One is nog niet officieel in productie. Op de ‘Met HiFi de boer op’ show zul je dus een prototype kunnen bewonderen. De enige in Nederland.

THE+RADIO

Als je op zoek bent naar een stijlvolle mono tafelradio, ben je bij THE+AUDIO aan het juiste adres. Maar ook als je op bent naar een stereo-oplossing kunnen ze aan je wensen voldoen. Hun THE+RADIO is nu namelijk ook verkrijgaar met een extra luidspreker zodat de radio’s nog beter klinken. En om het in elk interieur te kunnen integreren is er een aantal nieuwe kleuren toegevoegd aan het assortiment. Voor het eerst te zien en horen in Nieuwegein, komend weekend!

Informatie

De ‘Met HiFi de boer op show’ door AudioZaal vindt plaats in de Green Village, Blokhoeve 7 in Nieuwegein. Op zaterdag kun je tussen 13.00 en 20.00 langskomen, zondag tussen 11.00 en 18.00. Parkeren is gratis.  

MERK

EDITORS' CHOICE