Introductie Dutch & Dutch bij Beter Beeld & Geluid Hilversum

Redactie Hifi.nl | 03 januari 2017 | Fotografie Fabrikant | Dutch & Dutch
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 16 december 2016

Dutch & Dutch kwamen we al tegen op de X-fi Show 2016, waar we van de mensen achter het merk begrepen dat er nog hard gewerkt werd aan het verkrijgbaar maken van de luidsprekers. Nu is het zover: Beter Beeld en Geluid is de eerste dealer van het merk en introduceert de luidsprekers op zaterdag 7 januari.

Wat heeft de winkel dan overtuigd? In de aankondiging van de show laat Beter Beeld & Geluid weten dat Dutch & Dutch het eerste merk is dat erin is geslaagd alle problemen op te lossen die voorheen altijd inherent werden geacht aan monitor luidsprekers. En eerlijk is eerlijk, de korte demonstratie van de 8c luidspreker die we hebben bijgewoond op de X-fi klonk indrukwekkend.

Martijn Mensink, een van de ontwerpers van de luidsprekers, zal aanwezig zijn om uitleg te geven over het design en hoe het tot stand is gekomen. Ook Brendon Heinst, een opnametechnicus bij het audiofiele label TRPTK, is aanwezig. Hij gebruikt luidsprekers van Dutch & Dutch bij het mixen en masteren van de opnames, vanwege de hoge transparantie van de weergave. Hij zal met behulp van audiofiele opnames laten horen waar de luidsprekers toe in staat zijn. 

Het programma

13.00 – Inloop
13.30 – Introductie Dutch & Dutch
13.45 – Introductie TRPTK
14.00 – Demonstratie
16.30 – Drankjes
17.00 – Afsluiting

De entree is helemaal gratis en ook aanmelden voor deze introductie is niet nodig.  

MERK

EDITORS' CHOICE