NIEUWS

Passie voor consumentenelektronica? - Vacature commerciële functie

Gastauteur | 07 december 2017 | Fotografie Gastauteur

HiFi.nl is een uitgave van BVDO sinds 1 juli 2019. Dit artikel is een externe bijdrage van FWD

Ben jij een commerciële en creatieve libero die graag met klanten praat in de consumentenelektronica? Ja? lees dan zeker verder! FWD heeft wellicht de meest fantastische baan voor jou in petto.

FWD is een dynamische en groeiende online uitgever op het gebied van consumentenelektronica, in hartje Amsterdam. FWD is 24/7 actief met het leiden van het grootste platform van de Benelux voor mensen die bovengemiddeld zijn geïnteresseerd in onder meer geluid, beeld en communicatieapparatuur. Met bekende platformen als hifi.be, homecinemamagazine.nl, tabletsmagazine.nl, wearablesmagazine.nl, smarthomemagazine.nl en fwdmagazine.be doen we onze pay-off eer aan: LIVING consumer electronics.

Commerciële en creatieve libero

Wij zijn op zoek naar een commerciële en creatieve libero met passie voor consumentenelektronica. Je zou deze functie ook kunnen omschrijven als een combinatie van salesmanager en new business director. Je vormt samen met de uitgever en de hoofdredacteur het FWD-uitgeefteam en bent daarbinnen commercieel verantwoordelijk. Je bouwt aan relaties met onze partners, ziet new business als een persoonlijk prestige project en - last but not least – je hebt verstand van Internetmarketing en het “nieuwe uitgeven”.

Hartje Amsterdam

Je werkt in een klein team aan een van de mooiste grachten van Amsterdam. Samen met onze zusterbedrijven content marketing bureau Scripta, social enterprise Lenthe en Elektor International Media ben je verzekerd van een dynamische en inspirerende werkomgeving.

Geïnteresseerd?

Reageer vandaag nog door een e-mail te sturen aan Joris van der Wyck via joris.van.der.wyck@scripta.nl of bel via 06-15051377.


EDITORS' CHOICE