NIEUWSAudioZaal

Ruark Audio R5-introductie bij AudioZaal in Utrecht

Het Engelse Ruark bouwt voornamelijk geïntegreerde audiosets, van relatief eenvoudige tafelradio’s tot complete muzieksystemen met alles erop en eraan. Het nieuwste apparaat van Ruark is de R5 die komende lente op de markt zal komen, en in het weekend van 31 mei en 1 en 2 juni is te beluisteren bij AudioZaal.

De R5 is volgens Ruark het perfecte 'alles-in-één'-systeem voor zowel muziek- als designenthousiastellingen en dus eigenlijk veel meer dan een forse tafelradio. Het merk zegt daar het volgende over: "Uit feedback weten we dat velen dol zijn op het ontwerp en de functies van R7, dus met de R5 hebben we ons vlaggenschipmodel in alles behalve geluid teruggeschroefd om een systeem te creëren dat simpelweg baanbrekend is."

"De R5 is ook klaar voor meerdere kamers en kan indien gewenst draadloos worden gekoppeld aan onze MRx, R2 Mk3 en R7 Mk3 om overal in uw huis een prachtig geluid te bieden. Perfect op zichzelf of met een tv als een complete home entertainment-oplossing." | Lees meer

AudioZaal heeft nu de introductie van de Ruark Audio R5. Die zal plaatsvinden op vrijdag 31 mei, zaterdag 1 juni en zondag 2 juni aanstaande. Tevens zullen er demonstratie's zijn van het overige assortiment van Ruark Audio, zoals de R1, R2, R4, MR1, MR-X en met een beetje geluk ook de R7.

Je bent van harte welkom aan de Nachtegaalstraat 72 in Utrecht.


EDITORS' CHOICE