Beter Beeld & Geluid Indian Summer Shows

Redactie Hifi.nl | 05 augustus 2019

De Indian Summer-shows van Beter Beeld & Geluid staan weer op de kalender, inmiddels al een paar jaar vaste prik bij de winkels in Hilversum en Zevenbergen. De shows bestrijken 'een breed palet aan wat wij in onze winkel(s) voeren aan producten', bij dezen het overzicht voor in de agenda.

Zaterdag 31 augustus – Bergmann & DS Audio

In twee verschillende sets zullen wij twee verschillende Bergmann draaitafels met twe verschillende DS Audio elementen demonstreren. Tezamen vormen deze merken het absolute topsegment in de analoge audio. Een show daarom om niet te missen!

Zaterdag 7 september – Classic Albums met Luxman en Harbeth

Inmiddels een klassieker in onze Indian Summer events: de Classic Albums show! Wederom combineren wij de prachtige electronica van Luxman met de sublieme luidsprekers van Harbeth: een combinatie om je vingers bij af te likken. Muziek meenemen wordt gewaardeerd!

Zaterdag 14 september – Grimm MU1 & LS1be

Om te laten horen wat ultiem mogelijk is in digitale audio, zullen wij op deze dag de nieuwe Grimm MU1 mediaspeler combineren met de LS1be met LS1s-dmf subwoofers. Wij hebben nog geen betere digitale bron gehoord op de LS1be dan de MU1 en de combinatie van deze componenten zal je iedere opname laten beleven alsof het de eerste keer is dat je deze hoort.

Vrijdag 20 september / Zaterdag 21 september – Head-fi Show

Ook dit jaar kan Head-fi niet ontbreken in onze Indian Summer Shows. Kom langs en beluister een grote hoeveelheid high-end Head-fi systemen. Vergelijk diverse versterkers, hoofdtelefoons en DAPs en neem hierbij gerust je eigen spullen mee. Altijd een goed bezocht, interessant en gezellig evenement!

Zaterdag 5 oktober – Linn Tech Talk

In deze show gaan wij in op alle technologieën van Linn en beantwoorden al jouw vragen die je niet durfde te stellen… Aan de hand van de Linn Akudorik Exakt met Katalyst leggen we je uit wat Exakt is, wat Katalyst is en zullen we uiteraard ook laten horen wat Space Optimisation nog verbetert aan de weergave.

Zaterdag 12 oktober – Linn Sondek LP12

Ook een show rondom Linn Sondek LP12 kan niet ontbreken in de Indian Summer events. Wij zullen je verschillende niveaus LP12’s laten horen alsmede de verschillende modellen MC elementen van Charisma Audio. Kom langs op deze show om alles te vragen en te horen op LP12 gebied.


EDITORS' CHOICE