Classic Albums met Harbeth en Luxman bij Beter Beeld & Geluid Hilversum

Vanaf eind augustus kun je zoals iedere (na)zomer bij Beter Beeld & Geluid terecht voor de Indian Summer Shows. De eerste editie op zaterdag 31 augustus staat in het teken van Bergmann en DS Audio, maar inmiddels hebben we ook meer informatie over de tweede bijeenkomst op zaterdag 7 september: Classic Albums met Luxman en Harbeth.

"Op zaterdag 7 september zullen we je oren weer verwennen met de zeer muzikale klanken van de combinatie van Harbeth met Luxman electronica. De muziek die we spelen zal uitsluitend vanaf vinyl worden gedraaid en neem je zelf mee. Maar uiteraard hebben wij ook heel wat klassiekers klaar staan!"

Classic Albums

Deze show is een soort klassieker aan het worden voor ons. Steevast wordt er enorm genoten van de muziek die door de bezoekers wordt meegenomen. Na afloop drinken we gezamenlijk een drankje en meestal wordt er tot het einde genoten van de aangesloten sets.

Vinyl en buizen

Deze dag draaien wij met twee volledige sets van Luxman met luidsprekers van Harbeth. Luxman heeft een enorme traditie van meer dan 90 (!) jaar inmiddels en Harbeth vierde alweer twee jaar geleden hun 40-jarige bestaan! Met recht zijn een aantal producten van beide fabrikanten inmiddels echte ‘klassiekers’ geworden.

Inmiddels weet menigeen dat de combinatie van Harbeth met Luxman een ‘magische’ is. Voor deze show laten wij de Harbeth SHL5 Plus 40th Anniversary horen in de volgende set:

  • Luxman L-590AXII geïntegreerde versterker
  • Bergmann Audio Galder draaitafel met Odin arm en DS Audio DS-W2 element/eq
  • Kabels van Cardas en Luxman

Wij zullen ook een tweede set neerzetten rondom de Harbeth C7ES-3 40th Anniversary, verder bestaande uit de volgende componenten:

  • Luxman CL-38uC buizen voorversterker met ingebouwde MM/MC phonotrap
  • Luxman MQ-88uC buizen eindversterker
  • Luxman PD-171A draaitafel met Charisma Audio MC-2 element
  • Kabels van Cardas en Luxman

Classic Albums met Luxman en Harbeth show

Kom langs met je favoriete album(s) onder je arm om zelf mee te maken hoe de combinatie van Luxman elektronica met Harbeth luidsprekers jouw muziek tot leven brengt! Geniet ook gerust van een hapje en een drankje na afloop! Je bent welkom!

Datum: 7 september 2019
Aanvang: 13:00 uur
Adres: 1e Oosterstraat 2, Hilversum
Inschrijven: niet noodzakelijk


EDITORS' CHOICE