Gauder Darc 200: Primeur in Nederland - een introductie met Dr. Roland Gauder bij hifi studio Wilbert

Op een interessant tweedaags evenement van Hifi Studio Wilbert in Utrecht zal Dr. Roland Gauder dit weekend in de winkel aanwezig zijn voor de primeur van de Darc 200, de introductie van het merk Gauder Akustik in Nederland én de lancering van zijn nieuwe Arcona-MK II serie. 

Roland Gauder, Gauder Akustik

Roland Gauder is de Duitse academicus die luidsprekers ontwerpt en bouwt. Ooit begonnen onder de naam Isophon, maar al sinds een paar jaar onder zijn eigen naam Gauder Akustik. Al zijn ontwerpen krijgen dezelfde behandeling; ultralichte Accuton drivers, super steile filters, stijve kasten en volledig symmetrische crossovers.

Primeur: Darc 200

Op dit tweedaagse is dr. Roland Gauder bij hifi studio Wilbert voor de introductie van Gauder Akustik in Nederland.  Aan de hand van het topmodel, de Darc 200, zal hij de baanbrekende ontwerpfilosofie toelichten. Er is gelegenheid tot het beluisteren van diverse modellen, waaronder ook de de nieuwe Arcona MKII serie, die tijdens dit event wordt geïntroduceerd: de ultieme Gauder doortekening vanaf 2900 euro per paar. Deze serie is compleet vernieuwd en heeft, naast de stijve kast en ultra steile filters, nu ook een Accuton keramische tweeter. Kijk voor meer informatie op de website van de importeur

"De Arcona-MK II belooft een spectaculaire prijs-kwaliteitverhouding te hebben én voor velen een eerste introductie in High-End geluid in deze prijsklasse. Het luisterseizoen kan weer beginnen!"

Aanmelden

Inschrijven kan gratis op de website van Hifi Studio Wilbert via deze link. Er zijn sessies op zaterdag 21 september en zondag 22 september vanaf 11.00 uur. 


EDITORS' CHOICE