Kii Three en Kii Three BTX demodagen Wifimedia

Redactie Hifi.nl | 23 september 2019

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september aanstaande ben je van harte welkom bij Wifimedia in Arnhem voor een uitgebreide demonstratie van de Kii Three en het Kii Three BXT systeem.

Gedurende de showdagen maak je kennis met zowel de Kii Three Actieve luidsprekers als de uitbreidingsunit, de BXT. Uiteraard zal er vanuit Kii Audio uitleg gegeven worden over het hoe en waarom van deze uitbreidingsunit.

'We kunnen alle specificaties opnoemen, maar het doet de luidsprekers meer eer aan om er naar te komen luisteren en het verhaal achter Kii Audio te horen', zo lezen we in de uitnodiging. 'Je kunt natuurlijk ook niét komen om jezelf te beschermen voor een nieuwe uitgave , maar dan stel je niet alleen ons, maar ook je oren teleur! Actieve high-end luidsprekers, daar zijn legio (voor)oordelen over, maar wij zijn er bij Wifimedia van overtuigd dat de toekomst ligt bij actieve luidsprekers, of deze nu high-end of voor de doorsnee luisteraar zijn. De elegantie van de oplossing, de techniek er achter en de vorm maken van de Kii een succesvolle drie-eenheid!'

Wifimedia | Mercatorweg 28, Arnhem


EDITORS' CHOICE