NIEUWSOvergaauw

Workshop streaming bij Overgaauw op 12 december

Redactie HiFi.nl | 04 december 2019 | Fotografie Fabrikant

De in Leiden gevestigde dealer Overgaauw zal op 12 december vanaf 19.00 uur een workshop houden die volledig in het teken zal staan van streaming en alles wat daarbij komt kijken. De informatie zal gaan over streaming in het algemeen en niet over een bepaald merk. Even van tevoren aanmelden wordt op prijs gesteld.

Workshop streaming bij Overgaauw in Leiden

Dealer Overgaauw nodigt belangstellenden uit om op 12 december langs te komen voor een workshop over streaming. Overgaauw formuleert het als volgt:

Op donderdag 12 december 2019 is het weer zover. Dennis zal u alles uitleggen over het omvangrijke fenomeen streaming, wat u ermee kunt en wat ermee samenhangt. Hierna kunt u gelijk thuis aan de slag en weet u hoe te handelen. We streven ernaar deze informatie merk neutraal aan u aan te bieden.

Eerst zetten we de basisbeginselen uiteen waarna we verder gaan over allerlei verschillende mogelijkheden, multiroom audio, NAS servers, muziekdiensten, het digitaliseren van uw privécollectie, audioformaten en hoe verscheidene apparaten met elkaar verbonden kunnen worden. Uiteraard is er ruimte voor al uw vragen.

Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen. De winkel is deze avond open voor de inloop en uitloop, dus ook over de specifieke producten kunt u vragen stellen. Inloop 19.00, start 19.15. Gelieve u aan te melden.

Adres en contactgegevens Overgaauw

Hi-Fi Centrum Overgaauw B.V.
Breestraat 146
2311 CX Leiden
Tel. 071 – 512 68 62
E-mail: verkoop@overgaauw.nl
Website: https://overgaauw.com


EDITORS' CHOICE